V75-BJÖRNKOLLEN: Finfin senast - spik

V75-jackpot från Umåker där Björnkollen spikar två Redén-hästar. Så pass fin som Mister Hercules var senast är det en given spik!

🔨 SPIKEN

V75-3

Stor tung favorit och det är befogat på 1 Don Fanucci Zet som var jättefin senast. Utgångsläget är bra och ska ha en riktig genomkörare inför Elitloppet.

Motståndsmässigt bakom och om man ska gardera blir det oerhört öppet.
3 Diamanten
känns ganska bra men lär inte hinna före Don Fanucci Zet - ska ändå göras ett försök så klart! 
6 Esprit Sisu
har visat jättebra form, men måste ha det lite serverat. Frågan är om någon kan göra jobbet?

Ska Don Fanucci Zet förlora så är det om han har dålig dag...

V75-5

10 Mister Hercules har varit fantastiskt bra och imponerade på Mantorp senast. Gången innan det på SOlvalla var han så där, men var ju första starten... 
Den här gången med tanke på hur fin han var senast och det är en bra spik!

9 Kurri Jari Boko var heroisk senast och blev ändå trea. Då var ingen Mister Hercules med och nu ska han på långresa. Rankas 3-4a.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Svårt lopp även fast det är kort distans över auto. 

6 Fabulous Pellini är en jättefin häst som ska räknas - dock lite skillnad att möta hingstar/valacker än bara ston.
3 Twigs Got U.
är intressant från läget och efter segern senast.

4 Castor The Star och 9 Devils Tongue är andra givna i loppet. Just Devils Tongue är spännande som är en årgångshäst som nu går ut mot äldre.

Egna styrningen 1 S.G.Flying Diaval har intressanta rapporter och får vara varningen från spår 1!

V75-2

2 Nils Zonett och 6 Frozen A.F. är mest intressanta från framspår och sedan 8 Firefoot, 9 Bara Mahara och 12 Ferox Brick är de som gör upp.

Här har Goop med egentränade 5 Bunch of Budgies som äntligen fick vinna sitt första lopp senast. Dock orolig över voltstart från spår 5 och tuffare motstånd. Rankar honom 5-7:e häst

V75-4

2 Bugatti Miles, 3 Readly Lavec och 4 Strong Heartbeat rankas främst och sedan egna hästen 9 Shapes som har bra form och spurtade fint senast. 

V75-6

Stoloppet är svåraste i hela omgången.

2 Cute And Charming, 3 Special Topmodel, 6 Conrads Anette och 7 Gumman Sisu från startvolten är främst och från tillägget är det eegna styrningen 13 Miss Irma!
Hon känns ganska fin och har varit ute mot tufft motstånd som treåring. Bra utgångsläge och på väg in i form!

V75-7

1 Amalencius B.B. är bra och 4 Gardner Shaw har visat form samma dag flera år på raken. Går bra på Umåker innan Elitloppshelgen två senaste åren. Att en häst får form på samma tidpunkt på året är ingen slump!

9 Swagger är jättefin häst och tillräckligt bra för att vinna det här loppet.
Varningen bakom är 2 Huddlestone.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips