Björnkollen V75: Åbergskvällen 2022!

Åbergskvällen är här ochGoops tankar från Björnkollen! Andelen kostar 100 kronor - häng med!

🔨 SPIKEN

V75-1

2 Betting Pacer är tänkbar jätteutmanare från bra läge, men det brukar kunna bli lite för snabb tider och detta gynnar 7 Lady Beluga. Hon har varit så pass bra och imponerande! Riktigt bra spikförslag!
Där finns andra favoriter man bör gardera

V75-6

1 Don Fanucci Zet blev hårt betrodd och visst han hoppade från spår 1 i Elitloppsfinalen. Tror inte hästen gör samma fel två gånger på raken och man har gjort alla åtgärder inför det här.
Goop tror han kommer leda loppet runt om!

9 Stoletheshow hoppas Goop hänger med bakom Don Fanucci Zet och är en av de som kan utmana om favoriten har sämre dag!

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

9 Hidalgo Heldia är en bra favorit men garderas!
Två saker talar emot; bakspår och mycket tuffare motstånd än tidigare. Han fick ju även ett tufft lopp på Halmstad och känslan är att gardera!
1 Man U.
och 7 Midnight Special är främst med bakom. 

V75-3

2 Charmant de Zack, 3 Larry Wood, 5 Fly Light och 10 Seven Nation Army
Näst på tur är 8 Type A. som är egna styrningen.

V75-4

4 Gio Cash, 5 Dont Say Gar och 7 Barack Face gör upp i treåringsloppet.

10 Pearl Vrijthout har bakspår på 1600 meter och det dämpar chanserna...

V75-5

2 Bugatti Miles, 4 Kilimanjaro, 6 Eroz Zola, 7 Hipster Am och 9 Beckham

Hipster Am var jättefin och spurtade enormt bra på Eskilstuna. Lite tråkigt läge nu men får försöka hitta nån lösning härifrån...! Han ska streckas absolut!

V75-7

3 Versace Face, 5 Lucifer Sam, 10 Holy Water och 11 Hades de Vandel och lyxstrecket i omgången syns här i form av 1 Darlington!

13 Iggy B.R. känns bra men har inte riktigt samma toppformen som tidigare. Bedömer honom som sjätte-sjundehästen i loppet.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips