BJÖRNKOLLEN: Svår omgång men två spikförslag

Björn Goop har gått igenom V75-jackpoten på Axevalla och här är hans förslag till V75!
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

6 El Vego Khalifa sticker ut mest på poängen och loppet bakom är jättesvårt att tippa. Antingen vinner El Vego Khalifa eller så krävs det rejält med gardering!

V75-3

Här blir 3 Feline Burgerheide hårt betrodd vilket är befogat och med strykning på nr 4 är det liten fördel för henne i volten. Hon är bästa spiken i omgången!

Ojämnt lopp och vill man gardera upp är det 7 Gazza B.R. som känns fin och gick bra senast i sin comeback. 9 Prince Will har bevisad form och absolut livsfarlig emot!

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Svårtippat och ganska jämnt! 

1 Ipanema Beach, 2 Attention Please, 5 Queen (osäker i volten, orosmoment), 10 Juni Rapid, 11 Loaded Leila, 12 Chantal Jet och 13 Katrine S.H. är först och främst

V75-4

4 Rendez Vous blir kul med Åke Svanstedt i sulkyn. 6 Breidabliks Bombay och 11 Crono Delleselve är de som främst är intressanta.
Mycket möjligt att 6 är spikförslag som kan bomba till ledning och leda runt om. 11 spurtade kanonbra senast och vann komfortabelt och står bra inne i loppet. Just Rendez Vous blir spännande med Åke!

V75-4

1 Conch On Inn, 2 Elephant, 3 Without A Doubt, 10 Indigo och 12 Gaylord Am är de som ska streckas.

4 Abbys Wise As är sjättestrecket. Känns bra men vill se att han går mot ett sånt här gäng först... 

V75-6

Ska köra 3 Kövras Joker som är hårt betrodd och har bra form från bra läge. Frågan är om ledningen kan nås - det blir stor fördel i så fall. Bra hästar emot med bra form och många har höga poäng i loppet.
1 Andover Heaven, 5 What A Winner
och 9 Babsans Bankir är de emot. 

Om man ska ha med nån med så är det 10 Ekas Zalming som är lite streckad och har bra bevisad form!

V75-7

2 Combat Fighter är en fin häst. Visserligen bara tre år och gå ut här och möta de äldre över lång är inte lätt men det är en väldigt fin häst!
7 Vice Versa Diamant
och 9 Hooper des Chasses är de från mellanvolten som gör upp och längst bak är det 14 Ferrari Sisu.

Vid ytterligare streck ska 12 Staro Leonardo räknas! 6 Shapes har bra form men var den som kom sist in i loppet och är egentligen djupt vatten... Kan vara topp 4-5.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips