BJÖRNKOLLEN: Spik i Guldloppet!

Björn Goop är på plats på gamla hemmabanan Åby för V75! Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

Lägsta klassen på V75 där 9 Gatling har gått väldigt bra varje lopp. Varit lite lägre klass på de loppen och han har gått fort upp i pengarna. Läget drar ner på chansen.

Spikar istället 2 Laban Lagö och Connie Luguaer som har visat bra form på sina hästar och hästen är ett år äldre än Gatling och 4 Blue Boy Face.

V75-3

3 Mister F.Daag har fått lopp i kroppen och åker ända vägen upp hit och ska ha bra chans. Han är en superhäst som varit med i Elitloppet och han spikas!

1 Rackham är värst emot. Varningen i loppet är 10 Emoji som alltid går bra med skor och blir det krig där framme så är det han som är farlig. 

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

3 Titan Yoda är en som många spikar och befogat? Ja, han är en jättebra häst som gått bra mot tufft motstånd. Inte lika tufft nu och 2 640 meter från bra utgångsläge höjer chanserna.
Det finns några bra emot och han blir lite för hårt betrodd...

4 Special Major är perfekt på Åby-ovalen med open strech och 5 Behind Bars gör alltid bra lopp. 6 Zaffiro Jet är supersnabb och egna 9 Frodo S. har bra form och från bakspår? Inte helt lätt men är femtestrecket!

Varningen är 8 Donizetti som varit ute i tufft motstånd hela tiden.

V75-4

Bäst på start är 7 Girl Happy E.P. och bäst på tillägg är 8 Primadonna Tile och egna 13 Nymke Brigadoon. Går snabbare utan skor fram men tror inte det har så stor påverkan med skor.

2 Moscari Boko har bra form och skulle hon få rätta loppet är hon varningen.

V75-5

3 Lorenzo Boko, 6 Yuvaraj ska med. 7 Beethoven känns fin i träningen men spåret är långt ut på kort distans. 9 Gerben ska definitivt med också.

1 Stepping Moneyboy känns spännande från utgångsläget och är varningen.

V75-6

Svåraste loppet i omgången och här är 3 Il Forte, 6 Grant Hall, 8 X.Tour och 9 Heartbeat Julie först och främst.
Här ska man dock lägga mest streck och det är oerhört jämnt lopp!

V75-7

Svårt stolopp avslutar där 5 Jeans'n Passion ska rankas etta före 1 Thai Sansa med hennes utgångsläge. 3 Nova Mahiron och 6 Georgia Am är de som följer

10 Alexi Quick känns fin efter långt uppehåll och kan tyckas hon är missgynnad av distans och läge. Kan vara 5-6-valet. 

Varningen är 2 Excuse Me som gick jättebra senast.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips