BJÖRNKOLLEN: Speciell omgång!

Det är en speciell omgång vi bjuds på från Solänget, enligt Björn Goop!
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

Antingen spikar man 3 Olly Håleryd eller så garderar man på rejält! Visst, hon har varit jättebra men blir hårt betrodd och som tjänat lite pengar... Blir alldeles för stor favorit men systemet blir för dyrt om man ska gardera upp henne.

V75-3

1 Diamanten fick ont i ett ben och fick dessvärre strykas...

Loppet blir nu annorlunda när nu 7 Global Badman har lite bättre läge bakom bilen vilket förbättrar för honom. MEd den förändringen och startsnabbheten är han spikförslag. Bästa spiken i omgången!

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

7 Castor The Star blir stor favorit men det är Brons i volt med lång distans och 1 Maybach W.F., 5 Mellby Joker och 9 Hefner Am är de som räknas. Sistnämnde barfota runt om!

V75-4

1 Ros Borken, 3 Zargo, 5 Brageson och 15 Wolt är de mest betrodda och även de som visat bäst kapacitet och form av de startande i Säterbest Minne.

V75-5

Lite öppet lopp det här. Man kan spika 8 Midyat Zaz som Goop körde senast och som är superkapabel. Spår 8 är dåligt men distansen är en fördel - solklar förstahäst.

1 King Kennedy, 2 Il Capitano Mearas, 4 Drill och 5 Knutte Sting har alla de visat finfin form som utmanar.

V75-6

7 Amalencius B.B. är superkapabel häst men 4 L.L.Royal är bra emot så Amalencius är inget spikförslag. L.L.Royal har gått från klarhet till klarhet i år och varit bra på sistone. Kan bli svår att plocka ner men Amalencius är bra nog att kunna göra det.

Om dessa två träter så är det 11 Mr Mah Can och 12 Titan Yoda. 9 Speedy Tilly vann Goop med senast men helt annan uppgift nu...

V75-7

1 Kissinger Boko har läget den här gången. Inte alls haft flyt på länge men klart bäst i spets nu! 3 Laredo Boko, 5 Alberto Ray, 8 Underbarosåfin, 10 Declan och 11 Marlon Boko är de bakom.
Vill man gå kort är det 1, 3, 5 då det är kort distans men 10 Declan är superkapabel. HAde det varit medel istället för kort distans hade han varit rankad etta.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips