BJÖRNKOLLEN: Inför V75-jackpotten på Eskilstuna!

Jackpot denna V75-lördag och visst är det då högintressant att höra vad Björn Goop tycker kring omgången. Här är hans V75-tankar med system.
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

Björn Goop spikar sig ur loppet!

Svårt lopp där jag spikar 3 Jean P.Hill på läget, Jorma Kontio och kommer från bra resultat med vinst senast. Utgångsläget med en sån procent ligger bra på det. 1 COffey svarar möjligen upp ledningen men Jean P.Hill kan lösa det till slut ändå.

V75-4

8 Margareta Tooma med lång distans är inga problem men hennes värsta motståndare har spår 1 på Eskilstuna som inte är bästa spåret...
Margareta Tooma är i bäst form och hon är mer gynnad av långa distansen och hon spikas. Antingen övertar hon tidigt eller så gynnas hon till slut av distansen...

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Här läggs en del krut av strecken!

Silverdivision med voltstart där 1 Frodo S. är bra och startsnabb i volt. han går bra både i ledning och bakifrån och han är en av dom som ska streckas. Björn Goops bästa chans i omgången!

2 L.L.Royal, 3 Sidney Celeber, 7 Falcon Am med form, 8 Hipster Am går bra med rätt resa och 10 Santos de Castella har styrkan!

V75-3

3 Hidalgo Heldia rankas etta och är den mest kapabla hästen. Jättebra i Berlin senast i stenhårt tempo och höll undan. 
Hade inte 2 Castor The Star haft spår invändigt hade Hidalgo Heldia spikats... Det ska garderas och 5 Versace Face ska även med.

Tror man inte att Castor The Star svarar upp ledning då är det bara att spika Hidalgo Heldia...

V75-5

Många spikar 1 Brother Bill som varit bra i höst men just spår 1 är inte bra - en fälla!
3 Very Kronos
gör comeback och han är en superkapabel häst som har bra utgångsläge. Att ta ut honom direkt i Guld visar att de tror på honom. 
Om de två träter är det 9 Missle Hill som är värst emot.

8 Born Unicorn? Dåligt läge och är en häst som går bra på denna årstiden men just härifrån är det inte så roligt...

V75-6

Länge inne på att spika 2 Miss Imperatrice men som blir jättestor favorit och spår 2 i volten kanske inte alltid är så bra. Försöker gå emot lite...

Gör hon bort sig blir det drag i loppet och en sån som 9 Global Collection är bra till den procenten och likaså 11 Impala Am. Bra spelvärde i loppet bakom Miss Imperatrice.

V75-7

Här har vi sparat mest krut och den häst som kanske är mest kapabel är 12 Declan som dragit sämsta läget.
2 Fläsk Ken har gått bra i lättare motstånd, 3 Marlon Boko är bra och likaså 4 Pure Muscle och 5 Resheshky, 6 Ploquepin och 7 E.L.Jetpack är även de som främst ska med!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips