• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V86 tips » Onsdagen 2 Februari från Jägersro och Solvalla - "Toppchans för omgångens bästa spik”

V86 tips » Onsdagen 2 Februari från Jägersro och Solvalla - "Toppchans för omgångens bästa spik”

V86 avgörs på Solvalla och Åby under onsdagen. Omgången innehåller flera spelvärda hästar och jag vill dela med mig av i en tidig analys här.

Denna runda lockar med hela 17 miljoner i jackpott och det kittlar såklart lite extra. På förhand är det enligt mig flera felstreckade ekipage och här nedanför följer ett axplock av dessa samt ett vasst Dagens Dubbel-förslag från mig!


Bästa Spikförslaget 💣

4 Pastorns Lady är i nuläget min bästa spik i omgången och jag utgår det från att jag tror det blir tidig ledning för Mikael J Andersson och väl där leder detta hela vägen in i mål. Motståndet är helt klart överkomligt och det låter uppåt från stallet. Till denna start ryktas det även om helstängt huvudlag och det ska i så fall kunna göra hästen en mer rapp från start. Övrigt att se upp med 💰


 • V86-3

I den tredje avdelningen tycker jag mig ha hittat ett riktigt roligt streck i form av 15 Ecco Elholm, som här står ensam på springspår. Jag tycker hästen förtjänar en etta i raden och det kan mycket väl komma denna onsdag. Hästen vinner inte ihjäl sig, men är ofta med där framme och har placerat i hälften av sina starter i karriären. Formen är uppåt för dagen och distansen är inga problem med. På tok för lite spelad i min bok med sina 3% i skrivande stund!

 • V86-4

En luring hittar vi även i den fjärde avdelningen, när vi får se 12 Quantal Quetzal göra debut i Wilma Wallbergs regi. Här låter det positivt från stallhåll och hästen har mött betydligt tuffare hästar en vad som står emot denna gång. Springspår hoppas jag passar bra och med rätt ryggar så fäller dom många. Endast 2% i nuläget smakar mumma på streckspelet! 

 • V86-5 

I det femte loppet är det dags att dela ut Guldklockan 2022 och ett väldigt öppet lärlingslopp på förhand. Här har jag fattat tycke för 7 Gentiane Evening som äntligen fick ta sin första seger i karriären senast och det efter ett imponerande lopp från dödens. Formen är således fin för dagen och med tanke på att det luktar körning i loppet så gynnas hästen av detta, då hon besitter en enorm styrka. 


Mina andelar:


  Dagens Dubbel-tips

  I Dagens Dubbels väljer jag att gå rakt ut på ett av mina spikförslag i omgången och vi hittar den i den andra Dagens Dubbel-avdelningen och det i form av 4 Pastorns Lady

  I den inledande Dagens Dubbel-avdelningen väljer jag att förlita mig på tre hästar och främst håller jag 2 Wingait Henke som även är favorit i skrivande stund. Hästen har sett fin ut på slutet och formen verkar vara på gång på allvar  i nuläget. Från ett perfekt utgångsläge gör att det finns chans till tidig ledning och således hästen att slå. Dock vågar jag ej gå rakt på denna häst, då flera hästar kommer vilja bråka om tätpositionen och risk finns för att det blir hård körning från start. 3 Spinal Tap A.T lär försöka sig på en tidig ledning med och lyckas man med detta så finns kapaciteten till att leda hela vägen. Formen är på topp och hästen trivs på distansen. 10 Evolution On Speed fick är en av kusarna som gynnas vid en eventuell körning och får hästen bara smyga med i fina ryggar så kan dom sänka allt sista 500m när attacken bör komma. 

  Mina andelar hittar ni HÄR

  Dagens Dubbel

  • Dagens Dubbel 1: 2 3 10
  • Dagens Dubbel 2: 4 Pastorns Lady

  Väl Mött
  Stenberg
  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips