Seinäjoki Race 2021

Seinäjoki Race 2021

Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt lopp som körs över 2100 meter med hela 70 000 euro till vinnaren. 

Seinäjoki Race lockar ett stort svenskintresse och tidigare år har hästar som bland annat Call Me Keeper - Örjan Kihlström (2018), Twister Bi - Christoffer Eriksson (2017) och El Mago Pellini - Adrian Kolgjini (2016) segrat. 

Startfältet till lördagens Seinäjoki-Race är klart och spåren är lottade, där vi även detta år hittar tre svenskar av tio startande i loppet. Dessa svenska ekipage är Heavy Sound, Dear Friend och Generaal Bianco. Riktigt roligt lopp och samtliga tio ekipage är av hög klass även detta år!

Jag kommer som vanligt att släppa två stycken V4:or inför detta och enklast hittar ni andelsspelen via dessa länkar:

V4 Seinäjoki Race 50kr/andel

V4 Seinäjoki Race 100kr/andel

Sidospel tittar jag även närmare på och till detta lopp tänker jag faktiskt bjuda på två stycken spel där det ena är ett vinnarspel och det andra ett tvillingspel med min andrarankade häst i Seinäjoki Race 2021.

Hästen jag tror mycket på och som landar i mitt vinnarspel är spårlottningsvinnaren 1 Heavy SoundDaniel Redéns stjärna står verkligen i "pole position" denna gång och här lär det gasas från start till mål. Kenneth Haugstad är som vanligt hästen trogen och dessa två känner varandra utan och innan. Eller vad sägs som 49 starter tillsammans där det blivit hela 19 segrar, 5 andraplatser och 7 tredjeplatser. Ekipaget har dessutom fantastiska 4 av 4 ifrån ledningen och obesegrad från den positionen. Daniel Redén var mycket nöjd med spårlottningen och likaså efter hästens senaste framträdande på Mantorp, där det blev ett behagligt lopp där hästen såg fin ut. Heavy Sound visar en enorm glädje i att vilja springa och besitter en fin teknik. Att han dessutom älskar att tävla är ju bara fördel i loppen! Spets - slut, är min tanke.

Mitt andra spel till detta lopp är som tidigare nämnt ett tvillingspel där jag såklart går på min vinnare 1 Heavy Sound och det tillsammans med min andrarankade häst som är 4 Vernissage Grif. Detta är ett riktigt monster från stall Alessandro Gocciadoro som han låter oerhört nöjd med för dagen. Målet från stallet är att få en inbjudan till vårt svenska Elitlopp detta år och hästen är väl förberedd inför uppgifterna som kommer. 4 Vernissage Grif är i fin form och ska vara bättre nu med lopp i kroppen inför den här starten. Just nu befinner sig stallet i Sverige sedan en vecka tillbaka och resan dit har rapporterats gått bra. Jag såg en intervju med Sinead Sernocoli från stallet, där han berättar att målet för Vernissage Grif är Elitloppet detta år (om inbjudan kommer) och dom hoppas även på Finlandia Ajo 9 maj.

Oddset är rörligt på både vinnarspel och tvillingspel så därför svårt att sia vart vi landar tillslut. Men jag tycker som sagt dessa två ekipage höjer sig lite och finner fint värde i dessa.

Seinäjoki-Race, 2100 auto:

1 Heavy Sound – Kenneth Haugstad
2 Stonecapes Queila – Hannu Torvinen
3 Ubertino Grif – Santtu Raitala
4 Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
5 Hotshot Luca – Pekka Korpi
6 Dear Friend – Johan Untersteiner
7 Grainfield Aiden – Esa Holopainen
8 Willow Pride – Ari Moilanen
9 Generaal Bianco – Olli Koivunen
10 Peanuts – Jukka Torvinen

Stort lycka till på spelen - Onnea Peleissä

///

Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips