Rapporterna går i dur ifrån stallet och läge att ta betalt!

Dags att besöka Åmål denna härliga onsdag och en på förhand ganska klurig omgång i nuläget där ledningen är ett gynnsamt koncept! 

Jag tycker mig ha hitta flera roliga drag i omgången och vi hoppas på bra betalt även denna gång.

Formen är ruskigt bra på dessa sidospel och vi hoppas på fortsättning där.

Denna onsdag landar jag i ett platsspel på 3 Trollhunter i lopp 9 Åmål, tillika v86-7 och vi får härliga 2,10x insatsen

3 Trollhunter har haft en viss tendens att bli lite för laddad från start och detta har tyvärr lett till en del galopper. Nu har det blivit oerhört mycket bättre på slutet och inget som oroar stallet såhär på förhand och hästen besitter en enorm kapacitet. Till denna start ska det ryckas samtliga fyra skor ifrån hovarna och det kommer förhoppningsvis ge en effekt. Formen är på topp för dagen och hästen tål att göra jobbet ute i spåren. Senast gick 3 Trollhunter med öppet huvudlag, men till denna start ska det även testas med ett norskt, vilket testades i ett jobb i veckan. Felfri avgång och jag tror en topp treplacering är hemma och maxar min insats på detta!
Spelar även hästen i en Dagens Dubbel och ett givet streck på V86!

Stort lycka till med spelen under denna lördag!

Rygga mitt speltips hos Bet365 som har ett brett utbud på travet. 

///

Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips