Prix René Ballière 2021

Prix René Ballière 2021

Är ett travlopp för varmblod som körs i Frankrike och Paris varje år i juni. Vincennes heter travbanan och loppet håller högsta internationella klass med en prischeck till vinnande ekipage på hela 76 500 euro.

Loppet körs över distansen 2100 meter med autostart och här för att försvara sin titel från 2020 års upplaga är ingen mindre än Face Time Bourbon, som faktiskt slog världsrekord den gången på smått fantastiska 1´09´4 över nämnd distans! 

Jag har fått äran att bjuda er på ett sidospel till detta lopp, samt en V4 som innehåller detta storlopp.

Min V4 hittar ni enklast via DENNA LÄNK och kostar 50kr/andel

Mitt sidospel denna omgång landar i ett platsspel, då jag tycker Face Time Bourbon ser för fin ut och stor chans att denne tar hem segern även i år - trots att han inte tävlat sedan 6 mars. Sébastien Guarato är oerhört nöjd för dagen med världsstjärnan och hästen har gått ruggiga jobb i veckan enligt rapporterna. Man är optimister ifrån stallet och som sagt, befogat!

Jag vill därför lyfta fram en annan kuse att landa bland de tre främsta och har valt kapable 9 Etonnant. Denna franskvarmblodiga travhäst tränas av Richard Westerink och kommer köras som vanligt av Anthony Barrier. Stallet låter extremt uppåt för dagen och chansen till en fin resa med bra ryggar är stor och jag finner således spelet väldigt spelvärt! 

Prix Réné Ballière, Vincennes

2 100 meter autostart

1. Dreammoko – Antoine Lhérété
2. Violetto Jet – Franck Nivard
3. Détroit Castelets – David Thomain
4. Express Jet – Adrien Lamy
5. Face Time Bourbon – Eric Raffin
6. Chica des Joudes – Alain Laurent
7. Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire
8. Valokaja Hindö – Nicolas Bazire
9. Etonnant – Anthony Barrier
10. Go On Boy – Romain Derieux

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

  Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

  Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips