Mina tidiga tankar inför V86 på Åby och Solvalla 8/1

Mina tidiga tankar inför V86 på Åby och Solvalla 8/1

Tillbaka till lite vardag igen efter alla veckor med V75 och ledighet. Nu stundar V86 på Onsdagarna igen och vi ska återigen jaga stora slantar. Har blivit några riktigt fina utdelningar på senare tid och ruggigt svårlösta omgångar. Jag känner mig oerhört Påläst till denna omgång och hoppas verkligen Fru Fortuna är Med oss denna fina onsdag!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS SPELVÄRDA SPIK

Avd 4

2640M Volt

8 Sweet On You hade jag som spik senast. Då var det distansen 2160M och Carl Johan Jepson i vagnen. Man hamnade helt ok på det i inledningen, för att sedan gå ut i tredjespår o attackera under slutvarvet. Tyvärr kom galoppen då och chansen försvann. Men jag är inte orolig över det utan snarare tvärtom. Nu står man istället perfekt inne i loppet och Björn Goop hoppar själv upp denna gång! Man trivs ypperligt över distansen, där man har 2/3 segrar. Björn själv var oerhört uppåt senast och det blev ett skrik på banan. Nu tar man snabb revansch och jag ska ta betalt denna gång! FÄLL DOM BJÖRN!

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 1 Digger Lord tycker jag sällan gör dåliga lopp, trots svårigheten att få sätta nosen först. Man möter här ett mer överkomligt motstånd och med Jepson i vagnen så tror jag att man segerstrider oavsett spets eller rygg ledaren. Hästen är oerhört kapabel och i skrivande stund, väldigt spelvärd! 

Avd 2 - 1 Concrete Dee ser ut att ha en väldigt lämplig uppgift här. Går ned i klass  och är oerhört kapabel. I mina ögon kan det mycket väl bli spets och slut och det är goda rapporter ifrån stallhåll. 

Avd 3 - 1 Bastian ser verkligen ut att kunna få ett perfekt lopp här. I mitt badkar så tror jag 4 Borin T.N. körs sig till spets och i så fall sitter Hanna Lähdekorpi i rygg. Då det är Åby och OpenStretch så kommer det alltid en lucka inpå upploppet och det här kan även vara en riktigt spelvärd tvilling, om man gillar dessa spel utanför V86.  

Avd 4 - Se omgångens bästa spik

Avd 5 - Ett av omgångens svåraste lopp att lösa, då jag anser att favoriterna på förhand har dåliga spår och dunkel form. Jag väljer att strecka på, men pass upp på hästarna 1 Dolly Dream och 2 Rut K. som jag tycker gjort jättefina lopp och kan här få väldigt spännande resor.

Avd 6 - 2 Digital Track är betydligt bättre än raden. Har ett perfekt läge här och en kusk som kan se till att dom fäller samtliga tillsammans. Även denna avdelning kräver sina streck och jag målar på!

Avd 7 - 3 Dallas är riktigt startsnabb och här luktar det spets och slut i mina ögon. Rapporterna är goda ifrån stallhåll och man andas optimism. Endast 6% i skrivande stund och en väldigt spännande spik på en Dagens Dubbelkupong

Avd 8 - 7 Dom Perignon spikade jag senast i hopp om spets och slut. Känslan var att spetsstriden var avgjord, men då kom tyvärr galoppen och vi försvann. OMTAG tar jag och då hästen är snabb bakom bilen så tror jag på samma scenario även denna gång. Mattias Djuse hoppar upp denna gång istället för Torbjörn Jansson och det kan ju vara lite intressant. Distansen ska inte ska vara några problem och når man ledningen så tror jag man får bestämma en del. Känslan är god ifrån stallet och min känsla är att vi får öppna bubblet lagom i sista sväng! SPIK! 

Dagens Dubbelförslag

DD1: 3 Dallas

DD2: 7 Dom Perignon

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips