Mina tankar om V86 på Åby och Solvalla 17/4 "Form Slår Klass" » 16…

Mina tankar om V86 på Åby och Solvalla 17/4 "Form Slår Klass"

Då var det dags igen kära vänner. Det är redan onsdag och dagarna bara flyger förbi. Men det är väl så när man har roligt och man läser trav hela dagarna.

Favoritspelet V86 står på schemat och jag är så taggad som man kan bli efter förra veckans stolpe ut. Riktigt riktigt rolig omgång var det då och jag hade med alla vinnarna i analysen, men spiken på Falcon AM föll tyvärr i galopp. Men nästan tre gånger insatsen tillbaka på andelarna och tvillingen jag bjöd på med Perfect Dynamite och Ragazzo betalade tillbaka lite till!

Det är historia nu och dags att gå igenom denna fina omgång, som jag tror kan generera bra med pengar.

Mina andelar hittar ni som vanligt här

NU KÖR VI!

Avd1

2140M Auto

Ett mycket svårlöst lopp drar igång denna omgång och här tycker jag att det krävs ett par streck. Min första häst är 2 Dolarosa AM, som kommer ifrån en mycket fin skrällseger senast på Årjäng. Då satt man fast i tredje inner ifrån start, men Kristian Lindberg som även styr denna gång, lyckades lotsa ekipaget igenom på upploppet och avslutade otroligt bra. Lite liknande scenario kan vi få här och får dessa två utnyttja sin speed på upploppet, då är det inte många som står emot. 4 Towbar är en riktigt raket ifrån start och är spetsfavoriten här, dock fick den stryk av min tipsetta senast ifrån spets och kan inte få för mycket körning från start emot sig, för då tror jag den stumnar. Men i spets biter det bra och skulle kunna få fuska bort en del. Vi får även här se en ruggig häst göra comeback, 8 Lovely Vacation, som rent kapacitetsmässigt är överlägsen detta gäng. Men varit borta en längre tid pga. en gaffelbandskada. Man aviserar dock från stallet att det blir all in direkt, när man slänger på en jänkarvagn och rycker alla skorna. Lägg därtill att Johnny Takter sätter sig i vagnen, aa då blir det en härlig kompott som räcker för att jag ska ta med ekipaget till endast 8% i nuläget, MUMMA! Vill även nämna en riktig susare i 10 Herakles som stod för an makalös avslutning senast. Skulle det bli körning här, vilket det mycket väl kan bli i sådana här lopp, då skulle Lennart Svensson kunna styra in en ordentlig smällkaramell i den inledande avdelningen.

Rank: 2-8-4-3-10

Avd2

2140M Auto

Redan i den andra avdelningen har jag hittat kvällens första spikförslag. 2 Thelma De Glatigne kommer ifrån två raka tvåor och har gjort det strålande bra utan att fått sätta nosen först. Nu tycker jag att stoet har fått ett perfekt startspår och man toppar det med att slänga upp Örjan Kihlström för första gången. 11 El Fitzgerald slog min tipsetta senast men satt då i spets, nu spår 11 och kommer få gå den tunga vägen. Har kapacitet så det räcker och blir över och får absolut inte nonchaleras. Som jag läser det så står det mellan dessa två hästar och bestämmer mig på dagen om det bli spik eller låsning, men rankar Örjans styrning etta och utgår med spik i analysen. Vill även nämna en riktig susare i 7 Drizzle C.C. kommer ifrån ett fantastiskt lopp senast på Solvalla där man mötte bland annat Beautiful Baccardi och Hevin Boko. Man stod sig bra en bit och körde barfota runt om på väldigt länge. Sånt motstånd är ej denna gång och skulle båda mina ettor göra bort sig så är det vidöppet, varför inte denna hundraoddsare?

Rank: 2-11-10-9-1

Avd3

2140M Auto

Här har vi kommit till ett riktigt getingbo och jag kommer strecka på här. Min första häst är min spetsfavorit 4 My Choice, och skulle man få sitta ostört där framme så kan det räcka hela vägen. Men det är som sagt Åby vi är på, så skulle man få tryckare så kan man alltid släppa och försöka utnyttja open stretchen. Man blir ordentligt kuskförstärkt här med, då Johnny Takter hoppar i vagnen.15 Lutecia blir mitt andra streck, trots spår 15. Man besitter en oerhörd avslutning här och bjuds verkligen in vid högt tempo. En riktigt rolig häst här i loppet tycker jag 8 Nunna är. Man gör debut i ny regi hos Magnus Dahlén, och hans form är riktigt bra just nu. Man har tagit pallplacering i nästan halva sina lopp i karriären och man står just nu i endast 1%. En riktig nästagångare som jag ska va där och plocka när den väl sätter nosen först. SE UPP!

Rank: 4-15-10-6-13

Avd4

2140M Auto

En av kvällens största favoriter selas ut och den ska jag försöka fälla direkt. Jag väljer faktiskt att ranka Daniel Redéns 10 Fighting Bax, som etta. Jag har kört detta lopp i badkaret och kommit fram till att det kommer bli körning där framme, och då kommer Örjan som gubben i lådan på upploppet och blåser förbi samtliga. Ett möjligt scenario, men vågar ej spika, då det pratas om ett lugnt lopp från stallet. Dock får man ta det med en nypa salt, då vi hörde densamma om chansen i avd1 på Umåker senast? Allesandro Gocciadoro´s 3 Ultimaluna Grif är det svårt att hitta information om, men har lyckats få ta del av bilder från några starter och det här stoet är ruskigt startsnabb. Tror de brakar iväg till spets och därifrån vet vi ju hur Italienarens hästar går. Men det finns en rätt hög galopprisk här och det är alltid sårbart och veta för en annan. Mitt tredje streck här går till favoriten Volocity De Vie, som även den agerar väldigt ojämt stundtals. Men felfri så kommer den pressa för ledningen och skulle man få den utan för hård körning, så är det hästen att slå.

Rank: 10-3-2-11-8

Avd5

2140M Volt

Voltstartslopp med dubbla tillägg och det brukar generera i skräll. 5 Quattro Töll med voltspeciallisten Thomas Uhrbergi vagnen blir min etta i ranken. Här tror jag dom prickar starten perfekt och sitter i spets nästan omgående. Man rycker alla skorna återigen och det är bra form på ekipaget. Flemming Jensen ställer upp med en häst denna omgång, 9 Stud Muffin. Här tror jag man får en bra smygarresa och avslutar riktigt vasst. Gäller att Mr Iceman går i tid bara och får bra ryggar på slutrundan, då får övriga se upp. 10 Can Lane gör årsdebut, men det låter oerhärt bra ifrån stallhåll. Man siktar på barfota runt om direkt och detta kommer inte bli ett lopp i mängden vad jag har förstått, utan man går för att vinna. Men hur är formen? Det finns också en risk att hamna i dödens och då tror jag den blir utelämnad. 1 Al´s Mintoo är det ledning som gäller med från start och man säger att man ska köra där så länge lampan lyser. Det skulle i så fall ställa till det rejält för dem lite hårt betrodda.

Rank: 5-9-10-8-1

Avd6

2140M Volt

OMGÅNGENS BÄSTA LÅS har jag hittat i denna avdelning. 8 Night Rhythm tror jag är den bästa hästen i loppet och borde ha toppchans med Örjan i vagnen. Avancerar tidigt och besitter en oerhörd kapacitet. Jag låser detta lopp med hästen som enligt mig har bäst form. 4 Flight Dynamics stod för ett fantastisk lopp som tvåa senast bakom självaste Campo Bahia, utan att för den skulle bara nära vinnaren. Men man höll bra och står verkligen på tur för seger, och då ska jag ta betalt. Kallar denna låsning för det klassiska uttrycket, Form Slår Klass. 6 Zephyr Kronos låter det vldigt uppåt på och hästen är väldigt kapabel. Dock galopperat en hel del och det är alltid ett orosmoln.Vill även nämna att det är en del jänkare i denna start som gör debut på medeldistans och voltstart framförallt så här kan det vara bra att ha koll på intervjuer och värmningar.

Rank: 8-4-6-7-5

Avd7

2640M Auto

Omgångens andra stora favorit hittar vi här i 4 Mister Niky, som gör årsdebut och formen är ett frågetecken. Oerhört bra häst rent kapacitetsmässigt och här tror jag det brakar iväg mot spets direkt. Väl där biter de ruggigt bra och man besitter en oerhörd styrka. Låter bra från stallet, men finns för mycket spännande motbud för att jag ska spika. 2 Whipped Eggs ser jag som första motbudet och dessa två ligger rätt lika i min ranking. Robert Bergh har fått bra snutt på stallet och håller han sig bara lugn och får hästen felfri så sitter han verkligen på leken, då han har fått perfekt spår och motståndet borde inte skrämma den alltför mycket. 5 Pane Vino gör en spännande debut i formstallet Marcus Lindgrens regi. Och där verkar alla hästar gå bra just nu, så denna ska ej nonchaleras. Vill även nämna bortglömde 3 Dynamite Light, som skulle kunna få ett perfekt lopp här och på så vis bli farlig på upploppet.

Rank: 4-2-11-3-9

Avd8

2140M Auto

Dags för kvällens sista lopp och här har jag valt att ranka en av mina nästagångare som etta. 2 Andthedanceisover borde stå på tur för seger nu efter flera riktigt bra lopp. Formen borde sitta där och det ser ut att kunna bli barfota runt om. 11 Marvelous spikade jag från framspår senast och det gick inget bra alls. Nu är det bakspår och Örjan vet hur man hanterar dessa lägen på bästa sätt. Kommer få sin chans i detta lopp och då får man se upp på upploppet. Möter mycket enklare motstånd en tidigare denna gång. Dessa två tycker jag är ett helstarkt lås och kommer faktiskt utgå från det i denna avdelning. 7 Lady Youline vann senast med tussarna kvar, så det finns fler växlar i detta sto och trots tråkigt utgångsläge så får man se upp här ifall man streckar på mer.

Rank: 2-11-7-4-3

Detta var allt ifrån mig för denna gång och observera att detta är min analys just nu och systemet kan såklart ändras beroende på eventuella strykningar eller andra oroligheter vad gäller valda hästar. 

Hoppas ni haft en trevlig läsning och lämna gärna en kommentar med både ris och ros om ni har tid. Jag tar gärna emot tips och trix för att bli bättre och jag uppskattar verkligen alla fina ord jag hittills fått för mina analyser och tips. Vill även tacka er alla som köper in er hos mig, utan ER så skulle detta ej vara möjligt. Kärlek till er allihopa.

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro.  NORRLANDS DELUXE ... Läs travtips

Från Örebro är det både jackpott på V75 och framförallt treåringarna som står ut i E3-finaler. Spikarna är redan i mål. En andel i systemet kostar ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips

Lördag 13/8 är det dags för V75 på Örebro med hela 60 MILJONER i Jackpot. Räkna med att jag är taggad och vi spelar för miljonerna igen. Omgången ser ... Läs travtips

Då var de lördag igen och dags för ännu en v75 omgång, denna gång från Örebro. I onsdags blev de 7 rätt tllsammans med resten av Sverige men i flera ... Läs travtips

Dags för spännande E3 finaler och intressanta V75 lopp, med jackpot så det gäller att hitta alla rätt denna omgång. Det känns som en omgång som kan ... Läs travtips

E3-finaler från Örebro! I guld tror jag det kan vara dags för Charrua Forlan! Andelarna löser du här! V75-1  1 Shorthanded Jag, 3 Zaire Wise ... Läs travtips

SUPERJACKPOTT! Jäklar va rolig lördag vi har att se fram emot.  Många stora favoriter, men några sårbara är det och med tanke på den stora ... Läs travtips

Örebro och 3-åringar i rampljuset. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar nedan är grunden ... Läs travtips

60 miljoner anledningar att hitta rätt! Det är så svårt att veta hur det ska gå idag. Jag vill inte gå in för mycket på spelanalys för det finns ... Läs travtips