Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla den 11/9

Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla den 11/9

Återigen onsdag och dags för V86 Express. En omgång som ser oerhört spelvänlig ut och det ska bli riktigt roligt att få sätta tänderna i denna spelform. Otroligt laddad och formen är mins sagt på topp. 

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Observera att detta är en tidig analys och eventuella ändringar kan såklart ske när systemet ska in, beroende på strykningar eller nyttig information!

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2 Marcello Wibb ser ut att bli omgångens absolut största favorit, men jag anser det vara väl befogat. Man går ned rejält i klass till denna start och det finns inte mycket till motstånd här. Att döma av övriga intervjuer i loppet, så känns dom flesta tränarna uppgivna och man siktar på andraplatsen. Ledningen tror jag man får och då ska det bara vara detta ekipage på banan. Det som skulle kunna tala emot här, är omBreidabliks Cognac skulle kunna köra max för att hålla ledningen. I så fall kan det bli tufft för favoriten, men samtidigt så anser jag att det skulle förstöra mer för dom själva vid en sådan våldsam körning. Nae, jag litar på Johans stjärna här och spikar. KÖR SÅ DET RYKER! OMGÅNGENS DRAG

Tänkte ge mig på att testa en ny grej här i analysen och skriva ut mina olika drag i varje avdelning, som man absolut INTE får glömma bort imorgon. Hoppas det uppskattas, annars så kommentera gärna så gör jag det aldrig mer igen, haha.

Avd1 4 XLNT Chili Tripel 22%

Avd2 10 Fighter Marke 0%

Avd3 9 Scotch Brodde 7%

Avd4 5 Wind Knight 4%

Avd5 4 Procalate 6%

Avd6 8 I´m Sailing 19%

Avd7 8 Magic Happens

Avd8 1 Ceasar F.C. 3%

Detta var allt ifrån mig för denna gång och nu laddar vi för en mycket spännande onsdagskväll. TIll denna onsdag och även till kommande lördag så har jag öppnat upp ett nytt system som jag valt ska heta Stenbergs Buffé. Detta är ett system som bygger vidare på alla mina system ihop och det blir en oerhört rolig mix av mina stora drag. Andelen säljs i 10 andelar och slår den väl ut, så kommer det bli riktigt fina pengar där. Ska bli väldigt kul att få testa denna och som vanligt vill jag även säga TACK till er alla som är med mig. NI är fantastiska.

Hoppas ni får en supervecka så hörs vi igen inför lördagens V75a.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips