Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla den 11/12

Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla den 11/12

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.

Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi slutade på försmädliga sex rätt, men Dagens Dubbel satt fint här i analysen och både den raka och den kombinerade satt, vilket resulterade i hela 56 ggr insatsen! Fantastiskt kul och hoppas det hjälpte några där ute i mörkret!

Vi drar igång direkt medans formen är god.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 5

2140M Voltstart

10 Waiting Hill Hall är en ruggigt spännande treåring som spås en mycket ljus framtid. Steen Juul besöker Jägersro återigen och här fullkomligt älskar man att tävla. Danskens fina Muscle Hill avkomma stoltserar med tre segrar och en andraplats på fyra försök på just Jägersro och man kommer med otroligt fin form. Senast satt man som fyra invändigt, men gick ut och fick en ruggig fart under hovarna och flög förbi övriga, för att sedan avgöra säkert med hela 300m kvar! Otroligt läckert intryck. Det lade jag på minnet direkt och här möter man väldigt överkomligt motstånd. Steen Juul andas optimism och så även jag. VI BANKAR HÅRT!


OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 1 Appreciated fick verkligen utdelning senast, då man stått på tur för sin första seger väldigt länge. Finns en ruggig grundkapacitet här och från ett spännande läge så ska den räknas tidigt.

Avd 2 - 6 Payet D.E. satt fast med fullkomligt ALLT sparat senast. Helt okörd med tussarna kvar. Gör väldigt sällan dåliga lopp och har hela nio segrar på 22 starter. Får ett fint lopp här och spikas även den utan att tveka. KÖR KIM!

Avd 3 - 9 Sevilla gör sällan dåliga lopp och står verkligen på tur för seger här. Avslutade bra senast på V75 och har en otrolig kapacitet. 

Avd 4 - 2 Captain My Captain ser riktigt intressant ut här. Man är otroligt startsnabb och i vagnen sitter Erik Adielsson, som jag håller som en av Sveriges vassaste spetskuskar! 

Avd 5 - Se omgångens bästa spik

Avd 6 - 11 Langen’s Airborne gästar ifrån Finland och jag älskar när Svenska spelarna inte har riktigt kollen på våra grannar. Kikat in i Finska arkiven och vilken fin häst detta är. Övertygat rejält i Finland och vann senast den tunga vägen. Kommer vara ännu bättre nu och tål att göra jobbet på egen hand. PASS UPP!

Avd 7 - 3 Ivana Boko kommer med två segrar på dennes tre senaste starter. Alla med skorna på. Formen är minst sagt på topp och så även på Kusken Conrad Lugauer! Otroligt läckert sto som verkligen ska tas med respekt här.

Avd 8 - 11 Cesar F.C. Övertygar för varje start som går och senast var man ruggigt fin. Form på topp och Emilia Leo i vagnen. 9% i skrivande stund och läckert drag både på V86 och Dagens Dubbel, SE UPP!

Dagens Dubbeltips:

Raka: 3 Ivana Boko - 11 Cesar F.C.
Kombinerade: 1,3,4,5,6 - 11 Cesar F.C.

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig, då formen är riktigt bra nu. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips