Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla 30/9 » 25 sep. |…

Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla 30/9

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar.

Helgen som var blev en liiiten succé på Stenbergs Buffe och sexan hittades i lördags och resulterade i 2000kr/andel tillbaka. Även Stenbergs fräckis hittade samma antal rätt och 10x insatsen tillbaka där.

I söndags så fortsatte vi med V75 och sjuan hittades på både Stenbergs buffe och Stenberg Aperitife och där den sistnämnde tredubblade sin insats. Kul när man vinner, men vi vill ju ha meeeer!

Nya tag nu och omgången ser oerhört spelvärd ut där det finns goda chanser till riktigt hög utdelning.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Omgångens spelvärda spik

Avd 5

1 Dream Kåsgård har övertygat i sina senaste starter och har en oerhörd kapacitet. Spåret blev det ända jag kan tycka vara kruxet här, då man inte är supersnabb ifrån start. Men jag tror att Flemming hittar ut i andraspår och då blir man livsfarlig. Flemming lär avancera omgående vid lucka och lyckas man få överta ledningen så tror jag att loppet är över och spiken känns smaskig som tredjehandare i skrivande stund. 


Omgångens Miljondrag

Avd 4

4 Loser On Loser besitter en skyhög grundkapacitet och ett stort kunnande, men man har inte riktigt fungerat hela vägen i sina starter. Nu ska man testa barfota runt om och kryddar det med Mats E Djuse i vagnen och det kan vara avgörande faktorer. Hästen går ner lite i klass vad gäller motståndet och stallet är optimistiska. Stoet öppnar ruskigt snabbt och lär sitta bra på det omgående. 4% i skrivande stund smakar mumma!

Några spelvärda drag i omgången

2 Zizou 10% har fått ett smaskigt utgångsläge och en kapabel polle ifrån Stall Heiskanen. Gynnas vid tempo av loppet och får ej glömmas bort! 

10 Super Sarah 36% - är ett tänkbart spikförslag ifrån min sida och är enligt mig bästa hästen i detta fält. Går ner i klass rent motståndsmässigt och kommer ifrån en fin insats med krafter kvar efter man korsat linjen.

4 Good Vibes 29% - kommer ifrån en enkel seger men på ett imponerande vis. Hästen fick gå den tunga vägen och avslkutade med krafter sparade. Spåret blev perfekt här och även det ett eventuelle spikförslag för den fräcke! 

6 Gold Twister 6% - är Göran Jonssons stjärna som håller fin form för dagen. Man gör väldigt sällan bort sig i loppen och till denna start rycks skorna återigen. Hästen tål att göra jobbet och med rätt resa så är man garanterat med på fotot!

8 Andre Ward 11% - Fick det tråkiga spår 8, men man andas optimism ifrån stallet. Besitter ett högt kunnande och löser det sig bara ifrån läget så tror jag att man rundar detta fält och spelvärdet är högt bakom den stora favoriten. 

9 Hill´s Angel 54% - Är såklart inte det där miljondraget, men en helt befogad favorit. Trots spår 9 så tror jag att man har goda chanser till tidig ledning och därifrån ska hon slås. Det ryktas om barfota runt om och i så fall för första gången. Bästa hästen och lär spikas på systemet. 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 8 Andre Ward

DD2: 9 Hill´s Angel

Kombinerade:

DD1: 1,4,7,8

DD2: 9 Hill´s Angel

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips