Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla 24/4 » 23 apr. |…

Mina tankar inför V86 på Jägersro och Solvalla 24/4

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget enormt för att gå hela vägen.

Lika bra att köra igång direkt, eller vad säger ni?

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Avd1

2140M Auto

Redan i den första avdelningen har jag ett spikförslag i 3 Everton. Här tror jag att Peters styrning avancerar direkt till spets och då är mycket vunnet på Jägersro. Värsta motbudet här anser jag faktiskt är han själv, då galopper har spökat innan. 6 Gento var oerhört bra senast och man tog ner bland annat Mack Dragan på ett fint sätt och formen är verkligen på topp här. 2 Julia Pellini är en häst att se upp med om det aviseras skoryck, håll koll på det ifall ni vill gardera. Blir en helt annan häst barfota.  Vill man gå kort så spikar man, men jag väljer att gardera.

Rank: 3-6-2-4-5


Avd2

2140M Auto

1 Ile Saint Louis var oerhört fin senast, och här tror jag Jorma brakar till spets direkt och därifrån vet vi hur bra det biter. Fortsätter förhoppningsvis barfota som senast, då det svarades bra ut då. 2 Stonewashd Diamant ser ut att bli en ganska klar favorit och visst ska väl så vara, då hon är otroligt stark och gynnas av litet fält. Mött betydligt tuffare motstånd en detta gäng. 4 Lesperanza kommer ifrån Frankrike nu, där man segrade senast på VIncennesSå man är verkligen härdad mot tufft motstånd, men formen är inte helt 100 rapporterar man. Ska dock med på en garderad kupong. 7 Madelen L.T.C.*(NO) har en otrolig kapacitet och hoppas det blir barfota runt om här. Gjort otroligt fina lopp i Norge och ska absolut inte nonchaleras. Ända minuset är väl kusken, då jag tycker det är enormt kuskminus.

Rank: 1-2-7-4-8

Avd3

2640M Auto

Här kommer OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Conrad Lugauers 7 Nero Maximus tror jag vinner här oavsett position. Som jag har sett i arkivet och även hört ifrån tyska kontakter, så är det en enorm häst som besitter en oerhörd kapacitet. Främsta motbudet är 8 Typhoon Face som Adrian Kolgjini slänger upp Johnny Takter på till denna start. Jag anser det är ett stort plus och ska med vid gardering. 3 Cold Cash är en riktigt klurig häst som tyvärr missköter sig alltför ofta, dock felfri så är den otroligt bra och ska inte nonchaleras helt om man väljer gardering.

Rank: 7-8-3-9-10

Avd4

1640M

OMGÅNGENS BÄSTA LÅS tycker jag mig ha hittat här. 7 Charrua Forlan är lite av min favorithäst och här tror jag Emilia Leo kör så det ryker ifrån start och får omgående spets. Där kör hon så länge lampan lyser och gynnas kraftigt av den korta distansen. Spets och slut ser jag inte som en omöjlighet och formen är verkligen på topp efter senaste starten, där man knappt förlorade mot Sorbet. Väljer att låsa detta lopp med årsdebuterande 4 Heavy Sound. Överlägset bästa hästen rent kapacitetsmässigt, men som jag nämnde så är det årsdebut och alldeles för stor favorit. Tror även att man kommer ta det lugnt ifrån start och då kan det bli för långt fram till min tipsetta. Jag döper detta lopp som jag gjorde förra onsdagen till, Form Slår Klass!

Rank: 7-4-10-3-8

Avd5

1640M Auto

Kortlopp och lärlingar, luktar tokkörning och skräll. 2 Marys Overandout förstår jag faktiskt inte den låga procenten på, just nu 6% och jag bara hoppas att den förblir så. Oerhört startsnabb och lyckas man blåsa övriga på spets så är det hästen att slå. Tror man släpper till min andrarankade, men kommer luckan tillslut så får övriga se upp. 7 Gideon H. Renka ser ut att bli favoriten och är min andrahäst. Otroligt stark häst som antingen bli släppt till spets eller så väljer man dödens. Det ser jag inte som minus då den är otroligt stark och klarar av det utan problem.  

Rank: 2-7-4-5-6

Avd6

2640 Volt

Ett av omgångens svåraste lopp och här anser jag att det krävs ett par streck. Min första häst blir 13 Sir Henry P. Hill som står på springspår och hittar en vettig position direkt. Man är van att möta betydligt tuffare motstånd en detta och jag hoppas verkligen det blir barfota runt om här. Min andrahäst här förstår jag ej procenten på. 2 Il Boscaiolo är just nu endast spelad till 4% och jag tackar för det. Adrian Kolgjini tränar och kör här och man kommer blåsa till spets direkt. Distansen är inte några problem och man kommer köra ifrån start till mål rapporteras det. Tror ingen av övriga i loppet vågar utmana då, för Adrian vill ej släppa förbi sig någon och risken skulle i så fall vara en utdragen körning. Det vill ingen ha, SE UPP! 4 Twigs Ceasar ser ut att bli ganska klar favorit, och rent kapacitetsmässigt så köper jag det. MEN, det är årsdebut och formen är ej på topp rapporteras det. Visserligen har Goop sagt så flera gånger förut för att sedan gå ut och bara vinna loppet, men jag vill ej lämna denna ensam i en sån här öppen avdelning. STRECKA PÅ!

Rank: 13-2-4-8-10

Avd7

2140M Auto

Här får vi se en riktigt fin häst från Peter Untersteiner. 7 Cheerful Rivner har gjort de fantsatiskt bra i flera starter, men senast så kom en riktig plump, om man får säga det så. Nu är det spår 7 och det är stor vingelrisk, här ska det garderas. 2 Ilydia Boko är en häst att se upp med. Oerhört fin och håller den sig i trav så kan det mycket väl vara vinnaren, fått ett perfekt spår och besitter oerhörd kapacitet. 13 Je T´aime Lucky kommer från en fin prestation senast och slog faktiskt favoriten för två starter sedan. Bjuds verkligen in vid körning ifrån start och ska inte nonchaleras. Vill även nämna en riktigt susare i 3 Gaya di Quattro, som skulle kunna snuva övriga på ledningen ifrån start och då blir loppet oerhört spännande, SE UPP!

Rank: 7-2-13-8-1

Avd8

2140M Auto

Här selar Conrad Lugauer ut ytterligare en fantastisk häst, som även den blir stor favorit. 3 Cesare Borgia var riktigt bra senast och Marc Elias som styr kommer trycka på för ledningen omgående och därifrån biter det bra. Skulle kunna leda detta lopp runt om, och är ett helt ok spikförslag. Jag väljer faktiskt att spika här, men vill ändå nämna några motbud. Främst 1 Solkattens Chiron som verkligen toppat formen inför denna start. Hoppas bara att Carl Johan Jepson löser det knöliga spåret och hittar ut, för då besitter den en oerhörd kapacitet. Man kommer ifrån två raka segrar på imponerande sett och blir farlig med rätt lopp. 9 Dream Kåsgård är en häst jag inte riktigt vet vart jag har, men med en formtoppad Örjan i vagnen så ser jag ändå möjlighet och potential till karriärens första seger. Var riktigt fin i årsdebuten och det skulle kunna bli första starten barfota runt om någonsin, och då är de hyperintressant. SE UPP i så fall!

Rank: 3-1-10-2-9

Det var alltifrån mig denna gång och jag hoppas ni gillar mina analyser. Vill slå ett slag för en andel jag gör tillsammans med min kollega o nära vän Joakim Eriksson. ALL IN heter det och det är verkligen ett spännande system vi gör ihop. Vi sitter dag in och dag ut och slår våra travförstörda hjärnor ihop inför varje avdelning. Ruggig potential i det systemet där vi mixtrar  mycket med statistik/form/intryck med mera. Så håll ett öga på dessa andelar med.

Innan jag kopplar ner vill jag återigen tacka er alla som är med mig på denna resa och tillsammans ska vi göra riktigt stora saker ihop. NI som gör det här möjligt och jag lovar er att det snart smäller till ordentligt och att jag får ge tillbaka till ER.

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips