Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 26/2 » 24 feb. | Andreas…

Mina tankar inför V86 på Åby och Solvalla 26/2

Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och hugger verkligen. Det återstår bara den där lilla stolpe in. Och då ska vi får fira tillsammans. 

Analyserna flyter på riktigt bra och flera drag och spikförslag nämns och måste säga ETT STORT TACK till er som tar er tid och hör av er och tackar för mina tips. Så roligt att kunna glädja så många. Dagens dubbelformen fortsätter att briljera och förra onsdagen smällde vi in en 30oddsare, vilket gav rejält klirr i kassan. 

Missa ej andelarna för onsdag och lördag så jobbar vi in pengarna tillsammans!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 1 Trovatore har nu fått ett lopp i kroppen och senast var man mycket positiv från 4-par invändigt. Man kommer vara väldigt mycket förbättrad till denna start och man trivs på distansen. Tycker spåret inte behöver vara fel och hittar man bara rätt rygg och får vila på innerspår så kan man fälla mpnga vid lucka.  Det är ett litet fält så tillfällena kommer garanterat dyka upp, gäller bara att Thomas utnyttjar dom!

Avd 2 - 3 Concrete Dee har jag varnat för i fyra raka analyser som den startat och är det nu det är dags? Senast höll man otroligt starkt under slutrundan, trots stenhårt jobb. Nu ser det ut som att det skulle kunna bli ledning och därufrån borde det bita ifrån bra. Procenten är otroligt tilltalande nu (7%) och trots tufft motstånd så finns det inte på världskartan att jag spela en kupong utan Kenneth Haugstads fina Viking Kronosavkomma!  

Avd 3 - 6 I Am Boko landar som omgångens bästa spik hos mig denna omgång och senast vann man säkert ifrån ledningen. Man gör det fint varje gång och står för klassen i detta gäng anser jag. Inte så startsnabb när bilen väl släpper, men skulle det lösa sig med positionerna så hoppas jag Peter avancerar och kanske man blir släppt till ledningen? I så fall är loppet avgjort tror jag. I en oerhört öppen avdelning där bakom så väljer jag att spika mig ut. För er som vill gardera och söker en liten susare så vill jag nämna 12 Far From Over. Man är förvisso segerlös, men man kommer vinna lopp när som helst. Senast tog man till en galopp men avslutningen var fantastisk. Kapacitetsmässigt så duger den faktiskt här och nu får man en offensiv Adrian i vagnen, vilket är ett jätteplus mot vad som varit där i det senaste starterna. 

Avd 4 - Ett av omgångens mest svårlösta lopp för mig och här krävs det ett antal streck. Det ser ut att kunna bli ett rejält skrik kring 8 La Plus Belle, vilket jag till viss del kan köpa, men absolut ingen spik för mig. 11 Iceland Radio har en riktigt bra grundkapacitet, men loppet senast är bara att glömma. Med rätt resa och klaff, så kan man fälla många på slutrundan. Magnus A Djuse är intressant i vagnen! 9 Ninja´s Kiss låter det riktigt bra ifrån och man tror på toppchans. Det tar jag till mig och motståndet skrämmer inte direkt. Blir väldigt positionsavgörande här och med fyraåriga ston så ska jag jaga in miljonsmällen!

Avd 5 - 10 Tengil Face står nog för klassen här anser jag, och felfri så vinner den det här loppet. MEN det är just det, går den felfritt? Tror man på det scenariot så finner jag ett oerhört spelvärde i att spika. Jag väljer dock att dubbla i denna avdelning, och jag gör det inte med andrahandaren, utan med min spetsfavorit i loppet.  5 Argbiggan är den jag syftar på som trolig ledare och därifrån biter det ifrån bra. Det blir jänkarvagn till denna start och då ska vi ta betalt. Riktigt roligt "fejklås" med spetshästen 

Avd 6 - 12 Kiss Me Tooma var jag otroligt nära att får skrika in senast till smaskig procent och då sa jag till mig själv, -Nästa gång är det dennes tur"! Man får absolut inte nonchalera detta ekipage vid gardering av den just nu stora favoriten 3 Vicar, som trots runt 65% i skrivande stund ändå får anses som rätt favorit. Ser ut att kunna få spets här och man är otroligt stark. Örjan upp igen, vilket såklart anses som stort plus. 

Avd 7 - 9 Utah Broline blir min andra spik i omgången och även min dagens dubbel spik! Senast fick man sin årsdebut avklarad och man klarade av den med bravur. Man tål att göra en hel del jobb och med lopp i kroppen och självförtroendet på topp så är det här en oerhört spelvärd spik till under 30% i skrivande stund. Rapporterna är goda och man är jämn o säker i aktionen. Spåret tycker jag är spännande och det här löser Peter. 

Avd 8 - 9 Sir Ratzeputz var riktigt fin i kvalet senast och man gick 13,1 sista 1400 och 12,4 sista 1000. Det säger oerhört mycket om kapaciteten som finns och det här kan vara en oerhört spelvärd kuse. Just nu 19%, men med tanke på hur stor favorit 11 Reverend Wine verkar bli så måste jag bara strecka Rikard Skoglunds uppsittning. Favoriten kommer jag ändå strecka, som går bra bakifrån och får nu Örjan upp igen, man gör sällan dåliga lopp och lär vara med på fotot även denna kväll. 2 Linda´s Girl ser jag som spetsfavorit och har jagat denna häst ett tag nu. Galopp senast, men når man ledningen så kan det gå hela vägen. SE UPP!

Dagens Dubbelförslag

Raka:

DD1: 9 Utah Broline

DD2: 9 Sir Ratzeputz

Kombinerade:

DD1: 9 Utah Broline

DD2: 1,2,9,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips