Mina tankar inför V86 på Åby och Örebro 27/5 » 25 maj | Andreas…

Mina tankar inför V86 på Åby och Örebro 27/5

HALLÅ DÄR

Vilken fantastisk form vi är i för dagen och vilken smäll det blev i lördags. Sjuan smällde vi in på Stenbergs Buffé och fantastiska 43000kr delades ut per andel. Vilken känsla det var att se när Örjan gjorde det som han gör bäst och skar mållinjen först.

Gåshud bara jag tänker tillbaka på det och STORT TACK till alla hejarop och feedback från er! 

Men nu är det nya tag och vi går in en vecka kantrad med härliga tävlingar och i helgen som kommer är det äntligen dags för Elitloppet 2020. Vem tror ni vinner? 

Mer om dessa tävlingar kommer i slutet av veckan, för nu fullt fokus på V86!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -

5 Hurricane Silas trivs ypperligt på distansen och man kommer ifrån en enkel seger i bagaget. Formen är på topp för dagen och stallet är ptimistiska, dessutom får man Bjögn Goop i vagnen till denna start och bara det är plusfaktorer som gör ekipaget berättigade favoriter. Man kan vinna från flera olika positioner, men skulle man nå ledningen är såklart mycket redan vunnet där. 

1 Comte Godiva kommer med två raka segrar och har faktiskt inte tömt tanken i någon av dessa vinster. Nu har man fått ett smaskigt utgångsläge och formen är som sagt på topp här. Marc lär satsa för ledningen omgående och väl där är det hästen att slå. Man besitter även en härlig avslutning och och väl värd att se upp med!

2 Aqua Photo är skrällen i inledningen och här står man verkligen på tur för seger kan jag tycka. Nu har man fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen och med lopp i kroppen nu så är man rejält taggad. VARNING UTFÄRDAS! 

Avd 2 -

7 Kinky Boots stoltserar med sex segrar på elva starter och det här är ett oerhört praktekipage. Till denna start ser det ut att bli barfota fram och man går ner lite i klass kan jag tycka. Man besitter en oerhörd kapacitet och en styrka som gör att man segerstrider även ifrån dödens om så blir fallet. Spåret är väl det som drar ner chanserna en aning, men i det stora hela så är det en berättigad favorit! 

10 Mr Alabama fick aldrig fritt senast och man gick i mål med allt sparat. Man står sig bra i klassen och gynnas av tempo på loppet. Örjan återigen upp i vagnen och ger verkligen favoriten en match.

6 Samvais har nu fått ett lopp i kroppen och insatsen senast var verkligen sevärd. Man fick luckan tillslut och då visade hästen vilken kanon den är. Hittar bara Toumas Korvenoja en fin position så biter det bra tillslut på upploppet. 


Avd 3 -

9 Farlander Am har nu ett lopp i kroppen och det här är en häst som älskar den långa distansen. Björn Goop sätter sig upp denna gång och även han har en konst att alltid hitta rätt över tre varv. Offensivt upplägg är att vänta!

10 Vagabond Bi är favorit i nuläget och visst kan det vara rätt. Dock är loppet väldigt jämt och ingen spik jag vill luta mig emot riktigt. Man möter lite enklare motstånd en vad man är van vid och går man felfritt så är det såklart en häst att räkna med. Men det va just de där med att gå felfritt....? 

1 Bear Amarante är väl hästen som fått det mest intressanta läget här och över lång distans på Åby så är spår 1 väldigt gynnsamt. Man har nu lopp i kroppen och bör ha gått framåt efter det. Med rätt smygresa och med tanke på formen så kommer det bita bra när väl luckan kommer inför upploppet. SE UPP! 

Avd 4 -

1 Morris F.I jagar här sin tredje raka seger och nu kuskförstärks man även med Jorma Kontio i vagnen. Man har sett oerhört fin ut i sina tidigare segrar och det har varit rejäla prestationer. Dock är man inte helt att lita på vad gäller galopper så det är en liten riskfavorit i mina ögon därför. Men lyckas Jorma hålla hästen på benen så räknas man självklart väldigt tidigt.

12 Ara gillar jag verkligen och är en liten personlig favorit. Man har gått oerhört bra i stall Westholm och senast vann man på ett bra sätt ifrån dödens. Nu har man fått ett bra spår och lyckas man träffa plankan rätt ifrån start så kommer vi få se ett väldigt offensivt upplägg och man lär vara ikapp övriga omgående. Man tål även att göra grovjobbet! 

6 Enge Eros är nog den tidiga ledaren i mina ögon och därifrån biter det bra. Formen är på topp och man trivs tillsammans med Torbjörn Jansson i vagnen.

 

Avd 5 -

3 Innovation Love gick i mål på en bra tid senast, dock så blev man väldigt stum och frågan är hur det loppet har satt sig i kroppen? Då var det årsdebut så har man bara tagit loppet på rätt sätt så blir man definitivt att räkna med.

5 M.T Mighty Winner blir istället mitt första streck och det här är verkligen en häst som är betydligt bättre en vad raden visar. Man har fått ett bra startspår och Peter lär vara offensiv direkt ifrån start för att tidigt få ledningen. Därifrån har man visat tidigare att man är ruskigt effektiv och det här skulle kunna vara spets och slut! 

10 Zefiro Dei Cedri är lite spännande för dagen och frågan är om stall Lövgren har börjat få upp formen nu? Spåret blev kanske inte de mest sexiga över kort distans, men man är stark och rejäl och skulle gynnas av tempo. Tycker man ska räknas som trea/fyra i loppet och kan avsluta vasst!  

8 Zio Tom Jet fick spåret emot sig här, men man besitter toppform för dagen och insatsen senast var oerhört bra. Räknas vid gardering! 

Avd 6 -

9 Amazing Warrior är det verkligen dags för denna gång och det här är en oerhört spelvärd häst i mina ögon såhär tidigt i min analys. Senast blev det startgalopp, men intrycket efter man ställde sig på benen var fantastiskt. Man trivs i volten och er ruggigt stark. Distansen är ett plus och chansen är oerhört stor att man rundar detta gäng utan några bekymmer och i nuläget är man inte ens favorit? 

11 Mcgarret måste jag ändå nämna och det här är favorithästen från min hemmaplan Mantorp. Senat blev man alldeles för pigg och galoppen kom, men man avslutade ändå riktigt bra efter det och intrycket visade att formen är på gång. Har pratat med stallet och rapporterna är oerhört fina och man är uppåt. Man tror man vinner närsomhelst och det är jag mer en villig att hålla med om. Man ska även testa Norskt huvudlag för första gången och det gör det hela mer intressant. 

8 Fighter Marke är även den från hemmaplan och där har jag goda kontakter. Man fick ett oerhört svårt spår i volten, men det mest intressanta är kuskbytet. Det kommer göra väldigt mycket och det kanske är långsökt att ta med på kupongen, men för er som gillar sidospel så kan ett platsspel ge oerhört bra här. Håll koll på värmningen innan! 

Avd 7 -

6 Irish Steel är väl befogad favorit i detta lopp och nu fick man springspår och ledningen har man i sikte. Intrycket vid segern senast var av bra kvalitet och man besitter både speed och styrka.

9 Appaloosa varnade jag för senast, men tyvärr kom galoppen då. Formen är i alla fall på topp rapporterar man och man tål att göra jobb. Man är dock aningen ojömn, men felfritt så ska man räknas och jag tycker man är oerhört bortglömd av tidiga spelarna!

8 Dixi kommer ifrån en säker seger och det var en fantastisk prestation. Läget blev inte superkul, men med Björn Goop i vagnen så kan ändå allt hända. 

1 Omega Superstar kan vara supersmällen som får värdet att skjuta i höjden här. Man är åter efter en liten paus och man gör debut i Stall Bergh´s regi. Läget blev oerhört tilltalande och man ska rycka bakskorna direkt. Robert Bergh ska köra hästen på egen hand i denna start och bara det tycker jag är intressant då han har en annan häst redan med i loppet. Ett spännande val som sagt och det här kan bli en riktigt rolig överraskning om man lyckas få iväg ekipaget felfritt! 

Avd 8 -

2 All Star är en riktigt följehäst hos mig och det här kommer bli oerhört intressant. SPåret blev perfekt och med en offensiv Jorma i vagnen så kan detta bli väldigt kul!? Man öppnar hyffsat, men tror tyvärr inte man kan hålla upp någon ledning. Men med loppet i kroppen och med en avslutning som får många att tappa hakan, så är favoritskapet väl befogat. Spikas rakt ut på dagens dubbel, och skulle kunna var en spik på V86 med om inte....  

9 Flaming Ace Sisu är hästen jag inte kan spela utan här och även den är oerhörd följehäst som jag jagar och jagar! Man går ner lite i klass nu tycker jag och senast gick man i mål med krafter kvar. Man har ett högt kunnande och hamnar Peter bara rätt på det här så avslutar man ruggigt bra. Två lopp i kroppen i år och trots svårigheterna med att vinna ifrån bakspår på Örebros travbana, så kan man smälla till här! 

10 Summit In Sight är såklart väldigt svårbedömd i sin Sverigedebut och kanske behöver ett lopp i kroppen eller två. Men Daniel Redéns importer brukar alltid leverera och nu med Örjan upp så kan det bita ifrån sig bra. Sitter och letar i arkiven och har hittat ett fåtal starter, men det är en häst med hög kapacitet och blir att räkna med framaöver! 

Dagens Dubbelförslag:

Raka:

DD1: 6 Irish Steel

DD2: 2 All Star

Kombinerade:

DD1: 1,3,6,8,9,12

DD2: 2 All Star

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
100% upp till 100 SEK
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips