Mina tankar inför V86 på Åby 5/6 » 4 juni | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V86 på Åby 5/6

Hallå där

Vilken häftig vecka vi har framför oss nu. V86 på Åby och över 10 friska miljoner i jackpott som vi ska sätta tänderna i via denna analys. Är taggad till tårna och snart ska den där jädra stolpen inte kunna vara i vägen längre. Kommande helg har vi även dubbla V75, där vi på söndag ska få se Oslo Grand Prix koras, vilket ska bli fantastiskt roligt.

Men nu, åter till verkligheten och onsdagens härliga V86, vi drar igång direkt så slipper ni stå ut med mitt onödiga babbel.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 4

2140M Auto

Frode Hamre skickar 5 High Into The Sky till Åby med segerförhoppningar och jag tror faktiskt denna häst bara är bäst. Man är obesegrad tillsammans och är en riktig startkanon. Nu fortsätter man med Björn Goop i vagnen och man vann senast på ett väldigt övertygande sett. OM det skulle vara så att värsta konkurrenten 4 Unico Broline skulle svara ifrån ledningen, så kan Goop välja att lägga sig i rygg och utnyttja Open Stretchen. MEN hur jag än vrider och vänder på loppet så ser jag bara Frodes nya storstjärna vinna, och jag bankar in denna spik!


OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 2

2140M Auto

Har ni sett senaste starten som 5 Maserati Woodland gjorde på Mantorp? OM inte, gör de! Man fullkomligt flög till spets från spår 5 bakom bilen och sedan dirigerade man loppet från start till mål. Nu har man samma utgångsläge och jag tror inte att någon invändigt kommer vilja svara ledningen när Christian Fiore kommer dundrandes. En kusk som jag förövrigt håller väldigt högt upp bland lärlingarna. Detta är ett lopp med endast sex startande ekipage och då tycker jag det är helt rätt att ta ställning och spika sig ur. 

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd7

2140M Auto

Visst är 3 Rebella Matters en kanonfin häst och man ska eventuellt göra spännande förändringar med bike för första gången bland annat. Håll koll på detta, för om så är fallet så kan den mycket väl vinna. MEN som det är i nuläget så anser jag att över 50% är på tok för mycket, för motstånd saknas inte och gillar man statistik, så är faktiskt det här ett riktigt sådant. Se upp med framförallt Alessandro Gocciadoros häst, 4 Zanzibar Wise As som blir livsfarlig felfri. Man låter riktigt nöjda med Robert Berghs duo i loppet och blir det tempo i detta lopp så bjuds flera hästar in i matchen och vi kan få ett rafflande upplopp.


OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd1

1640M Auto

1 Mellby Fashion tycker jag fick ett riktigt spännande läge här och kommer få ett bra lopp. Man ska gå barfota och med jänkarvagn och skulle de lösa sig med positionerna fäller den många. Drömscenariot vore ju rygg ledaren eller andra invändigt för att spara krafter till open stretchen. Westholm har ordentlig snurr på stallet och det här är ett spännande streck till endast 5% i skrivande stund.


OMGÅNGENS HYLLNING

Vill jag faktiskt ge till ALLA ni som läser mina analyser och som är med mig på mina system. Det är fantastisk kul med all respons jag fått sen jag startade här på Travstugan. Både ris och ros har kommit och det är viktigt båda delarna. Man växer och blir starkare. Jag har mött otroligt fina människor och många av er skriver jag med dagligen, vilket är fantastiskt kul. Att få dela det man kan och även få tillbaka är riktigt roligt. Så ett stort tack till er allihopa och nu blickar vi fram emot V86 och jackpotten, så gör jag som vanligt allt jag kan för att VI ska få vinna tillsammans.

Detta var allt ifrån mig denna gång och nu laddar vi för en härlig kväll med bra utdelning och förhoppningsvis allt till oss! GLÖM INTE bort att jag ock Jocke startar upp vårat All In system till denna onsdag med, då det är jackpott. Systemet är i stora drag klart, och som vanligt är det en oerhörd potential där.

Stort lycka till på spelen och så hörs vi igen inför kommande dubbelomgång på V75.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips