Mina tankar inför V86 Jägersro och Solvalla 24/2 » 22 feb. | Andreas…

Mina tankar inför V86 Jägersro och Solvalla 24/2

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Jägersro och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt!

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNIN

Omgångens bästa spik

V86-6

4 Gardner Shaw ser ut att bli omgångens megalampa denna gång och det anser jag vara helt befogat. På pappret ser det ut som en straffspark för Örjan Kihlström och mycket pga. Att man står 20m bättre till en värsta konkurrenterna. Lyckas man med en felfri avgång från ett lite klurigt spår 4 i volten så lär Örjan få bestämma bäst han vill denna gång är min känsla. 
intrycket senast var stora plus och hästen segrade med sparade krafter, som kommer vara avgörande nu.
HELA VÄGEN ÖRJAN! 

Spikförslag  nummer två

V86-5

1 Happy Few är väldigt bortglömd till denna start och säkert pga. Galoppen senast. Jag varnade för den redan i dennes senaste start och jag fortsätter vurma för ekipaget även denna gång. Joakim Lövgren är väldigt nöjd för dagen och man hör på han hur optimistisk han är inför denna start. 1 Happy Few står ensam på start denna gång och således ledaren av loppet. Thomas Uhrberg som får chansen i sulkyn håller jag väldigt högt vad gäller voltstart och borde pricka plankan fint denna gång. Väl i ledningen ska man ställa klockan och köra hela vägen och då är chansen betydligt högre en i nuläget 15%. Kapaciteten för att leda hela vägen besitter hästen och då vi är på spetsbanan Jägersro så lär övriga få jobba rejält för att komma åt denna fina Ready Cash-avkomma. Riktigt fräck tipsetta och sånt gillar ju vi.
Hela vägen Thomas! 

Omgångens spelvärda

V86-2

Här tycker jag mig ha hittat ett bra och starkt lås och det i form av 5 Whelk, som jag anser borde vara favorit på utgångsläget. Samt 9 Cactus som kommer gynnas av tempo på loppet och har nu lopp i kroppen efter avklarad årsdebut. 5 Whelk fick som sagt läget denna gång och är startsnabb så ledningen är taktiken och där vill Jörgen Westholm stanna hela vägen denna gång. Hästen är van vid att möta betydligt tuffare motstånd och ska man hitta något negativt så är de väl avsaknad av lopp i kroppen så lite oviss form för dagen. 
Därför väljer jag att även plocka med tidigare nämnd 9 Cactus som jag tror kommer vara klart förbättrad till den här starten. Örjan Kihlström ska man sällan räkna bort när det vankas tävlingar på Solvalla trots lägen och kapacitet finns helt klart. 

Omgångens miljonsmäll

V86-1

Redan i den inledande avdelningen tycker jag mig ha hittat ett rejält bortglömt ekipage och det i form av 9 Diamond Hall.Denna häst har jag vurmat för flera gånger tidigare och jag fortsätter jaga tills vi får utdelning. Hästen besitter en rejäl avslutning i loppet och gynnas av distansen denna gång kontra flera övriga ekipaget i loppet. Trivs med tempo på loppet och kommer sitta bra på det direkt ute i spåret. Lopp i kroppen och kommer fälla många sista 500m.  SE UPP!

Dagens Dubbel

Raka:

DD1: 5 Dream Kåsgård

DD2: 5 Axl Brown

Kombinerade:

DD1: 2,3,4,5,6

DD2: 2,5

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni HÄRVäl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips