Mina tankar inför V86 ifrån Bjerke och Solvalla 13/1 » 11 jan. |…

Mina tankar inför V86 ifrån Bjerke och Solvalla 13/1

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi göra ett stort hopp mellan Norge och Sverige när vi kör V86-express ifrån Bjerke och Solvalla.

Riktigt spännande och extremt roligt ska detta bli :)

Vill rikta stora tack till er som tror på mig!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Ni har väl inte missat att vi nu har butiksandelar till V64

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1

1 Staro On The Rocks väljer jag att lägga som tipsetta inför denna omgång och det är framförallt insatsen näst senast som imponerar. Då segrade man utvändigt om ledaren efter en stark resa och ifrån detta utgångsläge så tror jag chansen är stor att hästen lyckas snuva övriga på ledningen. Formen är intakt och på ren kapacitet så står man sig nog en klass högre en övriga. Kan vara en spik att inleda omgången med. 

8 Ethoca fick ett tråkigt utgångsläge, men gynnas av två strykningar. Besitter en hög kunskap och måste köras offensivt omgående för att komma in i matchen. Tidigt motbud.

4 Abrakadabra har nu ett lopp i kroppen efter lite frånvaro och lär vara på gång efter det. Har visat att man bemästrar kort distans och kör hela vägen. 

Avd 2

8 Opalis är otroligt bra för klassen och sköter man sig så ska man absolut räknas tidigt. Dock är det ingen häst att lita på så givet att gardera här.

1 Grevin Sisu får nu tillbaka formstarke Ulf Ohlsson i vagnen och från ett bra utgångsläge så ska man räknas tidigt. Vinner inte ihjäl sig, men är ofta med och hugger där framme. Frågetecken på formen? 

3 Imakeyouproud kan öppna bra och lär sitta fint på det omgående. Två fina insatser i rad som fyra och formen finns där. 

Avd 3

5 Professor Ö.K ser ut att ha en fin uppgift framför sig och ingen tvekan om att detta är loppets bästa häst. Nu får man dessutom skicklige kusken Magnus Teier Gundersen i vagnen och då lär det gå undan. Enorm kapacitet!

8 Frier Birk är värst emot min tipsetta och insatsen senast visade prov på rejält formtoppad för dagen. Trots det tråkiga utgångsläget så ska man räknas och det är som sagt endast åtta konkurrenter att runda. Starkt lås!

Avd 4

5 Oliver Hall har nu två raka andraplatser i raden och vinner nog när som helst. Dock ser denna uppgift tuff ut även den och hästen ser ut att få göra mycket grovjobb denna gång. Får inte alltid aktionen att fungera, men besitter en ruggig styrka.

1 Power Blaster fick ett smaskigt läge denna gång och insatsen senast med den amerikanska sulkyn visade en fin effekt. Tidigt streck och min tipsetta i detta öppna lopp. 

9 Genie Am visade prov på rejäl avslutning senast och trots spår nio tycker jag inte det behöver vara fel. Kommer fälla många med tempo på loppet och sitter i en fin rygg direkt. 

Avd 5

6 Alpha Scarlet R.R känns helt tappad av dom tidiga spelarna och till endast 6% är det ett otroligt fynd. Nu tror jag strecken lär öka inför onsdag, annars skulle jag bli mäkta förvånad. Det snackas om barfota runt om till denna start och ifrån detta läge och med den startsnabbheten hästen besitter så tror jag detta är ledaren av loppet. Om så blir fallet så är det hästen att slå! 

4 Personal Goals fortsätter jag mitt jagande på och snart sitter den där. Märkligt bortglömd även den till sina starter. FOrmen är på topp och jag spelar inte utan denna skönhet! 

1 Massive Speed är rätt stor favorit i skrivande stund och ifrån detta läge behöver det klaffa rejält för att man ska få chansen. Tycker den är oerhört överspelad och endast ett garderingsbud. 

Avd 6

4 Global Warrior är van att tävla mot betydligt hårdare hästar och då ekipaget kan öppna så finns det stor chans till tidig ledning. STallet håller detta som sin bästa chans i omgången och som jag ser på det så leder man detta hela vägen. Bra spik! 

Avd 7

3 Ilenna Bonanza är ruggigt snabb bakom bilen och lär vara ledaren av loppet omgående. Kapaciteten finns för att leda detta runt om men hur är det med dagsformen?

2 Brage Hindö ser ut att bli en ganska stor favorit och hör man på Frode Hamres prat så kan man förstå varför. Gynnas av tempo, då man är mer stark en snabb och går hela vägen. Ryktas om barfota runt om som senast.

7 Eddie Arctous får nu tillbaka Eirik Höitomt i vagnen och det har visat sig tidigare vara ett väldigt gynnsamt koncept. Hästen är ganska rapp ut bakom bilen och hittar Eirik bara ner i ett vettigt slagläge så fäller man många på upploppet. 

Avd 8

9 Cassius Ima är en häst jag följt länge och verkligen gillar intrycket på. Senast gick man i mål med krafter kvar och rapporterna är oerhört goda inför denna start. Gynnas av körning på loppet, vilket det ser ut att bli och då blir det något att bita i för konkurrenterna. Kul tipsetta! 

7 Vavin Love fick ett svårt utgångsläge, men ska såklart räknas på sin kapacitet. Jorma Kontio ska upp i sulkyn denna gång och det kan såklart vara oerhört gynnsamt. Formen finns där! 

3 Raj´s Oh Lord ska även den räknas tidigt och spåret kunde ej blivit bättre. Har en av en på distansen och formen är på topp för dagen.

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 3 Ilenna Bonanza

DD2: 9 Cassius Ima

Kombinerade:

DD1: 2,3,4,7

DD2: 3,7,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄRVäl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips