Mina tankar inför V86 ifrån Bergsåker och Solvalla 5/5 » 4 maj |…

Mina tankar inför V86 ifrån Bergsåker och Solvalla 5/5

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bergsåker och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt! Denna vecka kryddas omgången av extra slantar då det inte blev någon utdelning på sex rätt. Hela 18 miljoner extra slängs in och det gillar ju vi :)

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

V86 - 1

5 Mindyourvalue W.F är favoriten att syna i inledningen och denna tuffing besitter meriter ifrån högsta eliten. Hästen tål att göra grovjobbet och är inte beroende av någon speciell position, men dock skulle man gynnas kraftigt vid en eventuell spetsposition. Senast gjorde man comeback och lär vara förbättrad inför denna start.

4 J.H Mannerheim vill jag lyfta fram som tidigast utmanare till favoriten och definitivt värd ett streck. Senast fick man äntligen vinna och intrycket då var väldigt fint. Stall Wäjersten håller fin form på stallet för dagen och hästen är väldigt startsnabb. Väljer Daniel att köra där så tror jag mycket väl att detta kan räcka hela vägen. 

3 Queer Fish vurmar jag ofta för och livsfarlig att glömma bort. Besitter en ruskig avslutning på loppen och med rätt resa utmanar man tidigt! 

V82-2

3 Mister Hercules håller jag för tillfället som en av det bättre spikarna i omgången. Senast gick man fram utvändigt om ledaren och resan blev lite väl tuff den gången. Nu har man lottats till ett annat läge och tränare Daniel Redén ändrar lite i utrustningen inför denna uppgift. Skorna rycks för andra gången i karriären (första gången blev det seger) och Örjan Kihlström hoppas och tror jag satsar framåt för att få tätpositionen. Väl där ska man leda loppet hela vägen är min tanke och jag bankar i skrivande stund! 

V86-3

6 Kaj Di Quattro är på jakt efter ledningen i denna avdelning och väl där växer man ett par snäpp. Man går ner lite i klass vad gäller motståndet och en befogad favorit anser jag. Lite minus med skor på hovarna och det gör att jag inte vågar tro på ekipaget till 100% i nuläget. 

8 Albert Zonett har verkligen övertygat i sin nya regi Robert Dunder och hästen trivs över den långa distansen. Hästen är extremt stark och inte jättebehov av position då han klarar att göra grovjobbet. Hoppas på en offensiv styrning för då blir man att räkna med.

11 Silver Bullit kan vara draget i loppet och väldigt gynnsamt nu med barfota runt om igen. Spåret blev väl allt annat en sexigt kanske, men med klaff och tempo på loppet så fäller WIlliam Ekberg många. SE UPP! 

V86-4

5 Mellby Joker kan öppna ruskigt snabbt och är effektiv ifrån tätposition. Hästen Inledde karriären med tre raka segrar och lottades denna gång till ett bra läge. Robert Bergh kommer vara ute efter ledningen och lyckas han med sin taktik så leder dom länge. 

3 Daven Port har kapacitet men är oerhört osäker i travet. Kommer till start med två raka segrar och felfri så utmanar man rejält. 

8 Carl Halbak får nu Örjan Kihlström i sulkyn för första gången och det ska såklart tas med respekt. Lottades till det sämsta spåret, men tur i oturen att fältet är litet. Hittar ekipaget en vettig position så utmanar man i detta fält och spelvärd procent i nuläget. 

V86-5

9 L.Q Widde är omgångens megalampa i nuläget med över 70% spelad. Hästen är fortsatt obesegrad efter sex starter och besitter en enorm kapacitet och kunskap. Denna fartfyllda sort tävla i en klass för sig är känslan och visst är favoritskapet befogat. Dock finns det en del frågetecken och framförallt efter senast, då Jörgen Westholm rapporterade att hästen sprang och slog sig på armbågarna pga. för tunga skor och ska därför lättas till denna start. Det är ett något oprövat kort och visst kittlas det i garderingsnerven då. Given tipsetta, men jag måste vurma för några smällkarameller då värdet är högt där bakom. 

3 Carl Anners Viking är nog den klart bästa hästen av dom på startfållan och stor chans till tidig ledning för hästen. Man har nu två lopp i kroppen och given vid gardering. Till denna start provas även barfota fram för första gången och slår det väl ut så blir det långt fram för övriga.

12 Backhammer ska även den nämnas vid bredare gardering av storfavoriten och hästen är riktigt bra när man väl fungerar. Formen är fin enligt rapporter och fäller många vid överpace. 

V86-6

12 Lacille Boko är kanske bästa hästen i fältet som tyvärr fick det sämsta utgångsläget. Detta är en väldigt fin sort med tre segrar på sina fyra starter och till denna start så testar stallet att rycka bakskorna för första gången. Örjan Kihlström får fortsatt förtroende i sulkyn och är det någon som ska lösa det från detta läge så är det kanske just han?

2 Global Celebrity tycker jag är främst emot och ekipaget lottades till ett spännande utgångsläge. Hästen har aldrig missat pallen på sina fyra starter och trots lite svårbedömd för dagen, då det är debut bakom bilen, så tycker jag att man är intressant här. Man vann senast utan ta ut sig helt på Mantorp och med loppet i kroppen så ska man räknas väldigt tidigt denna gång. 

1 Blue Jay har två raka segrar med sig till denna start och segrarna har tagits med krafter sparat. Fint intryck på hästen och rapporterna går i dur inför denna start. Löser bara Kajan innerspåret ifrån start så kan det bära långt! 

V87-7

1 Balder D.K trivs ypperligt ifrån ledningen och det är en position som man siktar på även denna gång. Senast så vann hästen den tunga vägen och lyckas Troels Andersen med starten och att till och med få ledningen, så tror jag det mycket väl kan räcka hela vägen! Samtliga Skorna rycks till denna start och det har visat sig tidigare tillfällen vara plus. 

6 Swagger är en allroundhäst som går över det flesta distanserna. Hon kommer ifrån en enkel seger trots ganska svagt motstånd, men tycker ändå hon har helt rätt inställning i loppen. Frågan är bara hur hon tar ett lopp utvändigt ledaren, för det är stor risk att man landar där som jag ser på det? Plus med barfota runt om denna gång och stallet tror på bra chans.

2 Huddlestone vill jag lyfta fram som en kul skräll i loppet och hästen är mycket bättre en vad raden visar. Gynnas av bilstart och är riktigt snabb när bilen släpper och kan man till och med nå tätpositionen? Oavsett så ser det ut att kunna bli en fin resa för Henrik Svensson och spännande med amerikansk sulky denna gång!

V86-8

9 Marion Fouty Bon måste läggas etta i rankingen och det går inte att undgå dennes enorma facit hittills i karriären. Eller vad sägs som hela sju segrar och en andraplats på åtta starter? Denna gång stöter man dock på tufft motstånd och kanske får ekipaget bekänna ordentlig färg? Det blir barfota runt om återigen som senast och det visade sig slå väldigt väl ut och hon joggade hem segern senast med den balansen. Jorma Kontio styr i sedvanlig ordning och kör han bara offensivt denna gång så kan det gå vägen?

4 No Business ser jag som främst emot och till denna start görs det smaskiga utrustningsändringar på så väl hästen som i vagnen. Erik Adielsson ska testas för första gången och stallet rycker även samtliga skor och låter Erik få sitta upp i en amerikansk bike. Ekipaget lottades till ett bra spår och med årsdebuten avklarad så kommer man väl förberedd inför denna uppgift. Min troliga ledare av loppet och väl där leder man nog väldigt länge! 

5 Malvha Ha får inte nonchaleras i detta gäng och det här är en väldigt fin typ som även den har årsdebuten avklarad. SKa ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen och bör passas. Örjan Kihlström har vi sett ett flertal gånger runda av omgångarna på Solvalla och jag blir inte ett dugg förvånad om så blir fallet även denna gång!

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni HÄR

Dagens Dubbel:

Dagens Dubbel 1: 1 Balder D.K

Dagens Dubbel 2: 9 Marion Fouty Bon

Väl Mött
Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen