Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 6/1 » 4 jan. | Andreas…

Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 6/1

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar när vi står inför årets första V86-omgång. 

Vill rikta stora tack till er som tror på mig!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Ni har väl inte missat att vi nu har butiksandelar till V64

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1

5 Love Håleryd stod för en väldigt fin insats senast som tvåa och formen är fortsatt intakt. Detta kan mycket väl vara ledaren av loppet och därefter hästen att slå. Dock anser jag den vara oerhört hårt spelad för tillfället och läge att gardera.

8 Sato gynnas av det lilla fältet och Håkan lär vara offensiv omgående är min förhoppning. Gynnas av distansen kontra övriga hästar och ett spännande streck om hästen har en bra dag.

2 Hurricane River står väl lite på tur för en seger och kan här få en perfekt resa. Med avslutningen senast på näthinnan så är det bevisligen hög form för dagen och ska tas med respekt. 

Avd 2

6 Hawk Cliff är en favorithäst hos mig som jag äntligen fick betalt för senast. Formen är nog på topp för dagen och gynnas kraftigt vid en eventuell körning av loppet. 

8 Hazard Boko fick nitlotten vad gäller spåret, men besitter en ruggig form för dagen. Per Lennartsson låter oerhört uppåt och man ska satsa allt framåt omgående. Lyckas man med taktiken så blir man livsfarlig.

4 Flash Håleryd är skrällen i loppet och då man kan öppna rejält så bör man hamna i en fin position inför slutrundan. RIktigt bortglömd i skrivande stund och värd vid gardering. 

Avd 3

7 Maestro Crowe gör en spännande comeback efter nästan ett halvårs uppehåll och det i sin nya regi Johan Untersteiner. På ren kapacitet så är man helt klart en befogad favorit i detta gäng och kan vara så att man bara sköljer övriga redan i sin debut. Men jag har en del frågetecken att få svar på innan jag går rakt ut på hästen direkt. En spik behöver inte vara fel, för visst selar inte Johan ut hästen utan att ha tro på en bra prestation omgående? Ingen spik i nuläget, men håll ögon och öron öppna för det krävs information här!

15 Barbaresco V.W. fick ett riktigt tufft utgångsläge, men med två lopp i kroppen så borde formen vara på intågande. 

9 Digital Dominance vill jag varna för vid bred gardering och insatsen senast var helt magisk i skymundan. Står lite på tur efter den insatsen! 1%?

Avd 4

11 Carry Cash visar riktigt fina träningsrapporter och lär stå för en fin insats denna gång. Måste såklart ha klaff bakifrån men stallet är optimistiska.

5 Bitchie höll otroligt bra senast utvändigt om ledaren och står på tur för en seger. Skulle gynnas kraftigt med en tätposition.

3 Xanthis Fantasy har ingen seger i raden hittils i karriären, men insatsen senast som tvåa var völdigt positiv och ett steg i rätt riktning. Läget blev bra och hästen kan duga hela vägen denna gång

Avd 5

4 B.G Pastor Jonte verkar vara tillbaka efter en tids mindre bra prestationer och i ett oerhört öppet lopp väljer jag att sätta hästen överst i rankingen. Läget blev smaskigt denna gång och trots tufft motstånd så kan man fälla samtliga. 

8 Sobel Nils fick inget sexigt utgångsläge denna gång, men kunnande och fart besitter hästen. 

1 Donovan Hall är en riktigt stänkare och ett riktigt långskott såklart, men efter en titt i arkivet så fick jag ändå några gobitar att ta med mig och detta kan vara en redig miljonsmäll med rätt resa. Lär landa på innerspåret, men med tanke på att vi är på Åby denna gång så har vi den spännnade open-stretchen att tillgå!  

Avd 6

6 Solkattens Ferrari ser ut att bli omgångens megalampa, men det med all rätt anser jag. Hästen har stått för flertalet vassa insatser på slutet och med Örjan Kihlström i vagnen för första gången så är det såklart stora plus. Dock ska man ta med sig att hästen har galopperat i nästan hälften av sina starter, men vid felfritt lopp så är detta klasser bättre än övriga. 

7 Jerka Sting är värst emot ser jag och med ett bra spår i volten så lär Erik skjuta framåt direkt för en fin position. 

9 Sedin U.S. ska heller inte glömmas bort vid gardering och näst senast satt man fast och klättrade i rygg på ledaren. Kan få en fin resa härifrån och fäller många när upploppet nalkas. 

Avd 7

10 Husse Boko har verkligen kommit igång efter sitt uppehåll och segern senast var inget att skämmas över. Besitter en ruggig sluträkare och distansen ska inte vara några problem enligt rapporterna.  Spik i skrivande stund! 

Avd 8

3 Hankypanky Peyton gör här en spännande debut i sin nya regi och läget kunde knappt bli bättre. Besitter hög kapacitet!

9 Miss Silver är favoriten i skrivande stund och självklart spännande med Örjan upp för första gången. Dock går ej Robert Berghs hästar bra för dagen och många frågetecken här. Rankas ner av mig!

6 Moon Zappa kan vara en luring i avslutningen och insatsen senast skvallrar om att formen är på väg. Det ska bli Amerikansk jänkarvagn återigen till denna start och se upp när sista varvet påbörjas, för här kommer det gå undan! 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 10 Husse Boko

DD2: 3 Hankypanky Peyton

Kombinerade:

DD1: 10 Husse Boko

DD2: 3,6,9,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄRVäl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips