Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 31/3 » 29 mars | Andreas…

Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 31/3

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bergsåker och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt!

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

V86 - 1

Vi inleder omgången med ett lopp över 1640m där vi får sen den danska gästen 1 Express A.P. som favorit på strecken. Hästen kommer ifrån seger efter en helt okej insats och kan vara tänkbar denna gång. Dock tycker jag att man är på tok för mycket spelad i nuläget och i mina ögon även fel favorit. 5 Romero vill jag istället sätta överst i min ranking och detta är den riktigt klasshäst. Då hästen är snabb ut så ser jag denna även som tänkbar spetsfavorit och därifrån växer man. Senast var man ute över medeldistans och visade fin form den gången. Rapporterna ifrån stallet är fortsatt uppåt och jag tror man har god chans att leda hela vägen! 3 Dream Kåsgård är en utmanare till spetspositionen och ska även den ses med chans i detta fält. Då det är Åby så har vi den klassiska open-stretch att tillgå och den som kommer först av denna och min tipsetta sitter troligen i någon av dessa positioner. 


V82-2

2 Moses är favoriten och en häst som ej gjorde mig besviken senast då den spikades rakt ut. Örjan Kihlström serverade hästen ett perfekt lopp och man avgjorde i fin stil ifrån spår tio!  Denna gång lottades ekipaget till ett bättre utgångsläge och lär få en fin position omgående. I mina ögon väldigt svårslagen och en spik ifrån mig.  Vill man gardera så anser jag att 9 Danilo Brick är främst emot och tycker att hästen är på gång på allvar för dagen. Det är anmält barfota runt om till denna start och har en fin startrygg i min tipsetta. 3 Go West Young Man måste såklart nämnas även den och nu med årsdebuten avklarad så lär man vara ännu bättre denna gång. Gynnas av barfotabalans och Erik Adielsson har toppform för dagen!


V86-3

1 Indi Di Quattro vann på ett imponerande vis senast ifrån dödens och besitter enorma fartresurser och ska räknas tidigt denna gång. Lär få en fin position ifrån detta utgångsläge och befogad favorit i mina ögon. 3 Cadiz är den danska segermaskinen med hela elva segrar på 21 starter som kommer på besök. Hästen besitter en enorm styrka och tål att göra jobbet. Nu är det debut i Sverige och såklart ställer det en del frågor på hur hästen är vid resor osv. här gäller det att lyssna på informationen närmare start. 2 Nille Sånna tycker jag är spännande här och detta är en rysligt snabb häst ifrån start som kommer få en fin position. Senast så släppte man ledningen för att sedan avgöra via open-stretch och jag tror vi kan få se ett liknande scenario även denna gång. Nu drar man bakskorna och det har visat sig vara fördel tidigare och spännande häst till endast 8% i skrivande stund! 

V86-4

2 Don´t Be Shy står verkligen på tur för en seger och förtjänar en etta i raden. Hästen gör sällan en dålig insats och ifrån ett smaskigt utgångsläge kanske det är dags nu? Jag väljer faktiskt att tro på detta i skrivande stund och för mig är det en spik i nuläget. Börjar man leta vidare så kräver detta lopp en hel del streck och då blir systemet dyrt. 4 Alesso är andrahandare för tillfället och ska få gå barfota runt om igen. Det har hästen gjort vid fyra tillfällen och man har svarat fint på det. Dock har det varit lite lång vila inför detta lopp och därför aningen svårbedömd på formen, men passande distans och finns grundkapacitet i honom. 7 Sedin U.S. nämner jag som en rolig outsider och senast klev fram i "dödens" och höll fint. GYnnas av tempo på loppet och kan fälla många denna gång.  


V86-5

6 Hunter Dragon ser ut att kunna bli omgångens megalampa denna onsdag och detta är en riktig segermaskin med seger i nästan hälften av hästens 21 starter. Dock är stilen väldigt speciell och det är med rejäl darr på handen om man väljer att spika denne. Jag vågar inte och finner enormt värde i gardering. 9 Milos Ganador ska få gå barfota runt om för första gången i karriären och det är jättespännande enligt mig. Formen är verkligen på topp här för dagen och det visades inte minst näst senast, då hästen avgjorde enkelt efter en enorm spurt. 2 Typhoon Face ska även den få gå barfota runt om denna gång och det har endast skett en gång tidigare. Besitter bra farter och ska räknas felfri. 8 Mellby Ironman gör en spännande comeback och ska räknas där bakom. Frågetecken på formen där? Vi streckar på!

V86-6

5 Spickelback Face var enorm bra senast efter att ha gått utvändigt ledaren. Formen går ej att klaga på och faktum är att jag trodde man skulle vara favorit i detta lopp? Står sig bra även här och min tipsetta. 2 Viking Brodde har oerhört svårt att sätta nosen först i loppen och har hela tio andraplatser på sina 24 starter, men bara fyra segrar. Hästen besitter en bra kapacitet för klassen och får en nonchaleras här. Björn Goop får chansen denna gång och har styrt skutan vid ett tillfälle innan och det resulterade i en fin andraplats! Dags nu? 3 Summit In Sight är favorit i nuläget och såklart en jättebra häst. Men man har ej tävlat sedan december och det skickar en del frågetecken ifrån mig? Vågar dock ej rata den helt, men endast som trea på min lista! 

  

V86-7

13 Lovely O.O. gynnas kraftigt av att få gå barfota runt om igen och detta är en rejäl och stark häst som avslutade fjolåret med att göra nästan allt rätt. Dock årsdebut och ej startat sedan nyår, men Robert Bergh brukar ha ordning. 2 Woodbury Wine har däremot sin årsdebut avklarad och det på ett imponerande vis, då man segrade omgående. Hästen visade prov på en enorm spurtkapacitet och lär gå framåt rejält med det loppet i kroppen. 4 M.T. One Wish vill jag dock varna rejält för och min tipsetta i skrivande stund. Hästen har nu fått ett lopp i kroppen även den efter vila och då höll man godkänt in i mål, men det syntes att det bara var ett lopp i kroppen som gällde den gången. Nu får Carl Johan Jepson chansen igen i vagnen (senast Christian Cracchiolo) och stallet låter oerhört uppåt inför denna uppgift. Hästen är obesegrad felfri på Åby och har sin ända seger med just Carl Johan Jepson i sulkyn. Endast 11% i skrivande stund smakar ju inte fy skam det heller? 


V86-8

6 Lyckans Cash var sjuk senast då man fick sin fina segerrad bruten, men ska vara åtgärdad nu och kommer till start med revansch i sikte. Hästen går alltid hela vägen och trivs på distansen. Tipsetta och skulle kunna vara en spik! 1 Moon Zappa är en häst jag verkligen tagit till mig och gillar enormt mycket. Man står rätt inne på pengarna till denna start och har fått ett smaskigt utgångsläge. Spännande med bike på till denna start, men dock lite ovan distansen? 7 Gitte Silvåkra har smällform för dagen och stod för en ruggig insats senast. Öppnar kvickt och kan få en fin position omgående? Spår lite långt ut och väldigt ovan med distansen även här. Bör bevakas och tänkbar outsider ändå? 4 Laleh Pellini är favorit i nuläget och är nu åter på banan efter vila. Besitter hög kapacitet och kunnande och kan såklart vara med i striden igen. Men frågetecken på dagsform? 

Dagens Dubbel

Raka:

DD1: 4 M.T. One Wish

DD2: 6 Lyckans Cash

Kombinerade:

DD1: 1,2,4,11,13

DD2: 6 Lyckans Cash

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni HÄR


Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips