Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 28/10 » 26 okt. |…

Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 28/10

Hallå där kära vänner

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar.

Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några sjuor. Tyvärr var värdet ej med oss, men det är inget vi kan styra över. Potentialen fanns i alla fall. Stenbergs fräckis var detn andelen som stoltserade med sjuor både på lördagen och söndagen, där söndagens sjua resulterade i nästan 3x insatsen tillbaka. 

Vill rikta stora tack till er som tror på mig!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/0nMVn6/kockens-miljonsucce-det-ar-ren-eufori

Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Spikförslag 1:

Avd 2

1 Jaques Noir är befogad favorit och faktiskt ett spikförslag från mig. Senast vann man på ett imponerande vis och med lopp i kroppen lär man vara minst ett strå vassare i denna start. Hästen är ruggigt snabb ifrån start och ledningen är närmsta vägen till mål sägs det och det är dit man ska. Stall Nurmos fortsätter att hålla fin form i stallet och god chans till spets - slut här!

Spikförslag 2

Avd 8

7 Vichy Grif är även det en favorithäst hos mig och denna häst prenumererar på vassa prestationer. Vid starten näst senast så stod man för en helt fenomenal avslutning som räckte till en andraplats, men intrycket är det jag tar med mig och det skrek vinnare om den då. Jag tycker hästen är solklart bästa hästen i fältet och spiken är given för mig här i skrivande stund. 

Spikförslag 3

Avd 6

6 Balotelli Crown har blivit lite av undertecknads favorit och i senaste starten fick vi äntligen bra betalt. Formen är på topp för dagen och man är allround vad gäller distanser. Hästen besitter en fantastisk avslutning och ifrån fint utgångsläge i volten så lär Emilia sitta bra på det omgående för att få utnyttja den tillslut. Spelvärdet är fint i skrivande stund i ett öppet lopp där bakom.

Omgångens lås

Avd 5

5 Beauty Wind ser ut att bli omgångens största favorit och visst är det en bra häst, men kanske inte till över 60% på spelet!? Man ska få gå barfota runt om för första gången i karriären och det är såklart intressant. Men motståndet är inte fy skam och detta blir inte någon promenad i parken som procenten antyder. Carl Johan Jepson är en vass kusk som brukar få fart på hästarna. 

8 Ready Tonight är främste motbudet i mina ögon och här har man verkligen hamnat rätt i utvecklingskurvan. Kapaciteten håller hög klass och trots ett tråkigt spår så tror jag ändå att man löser uppgiften galant och kommer ge storfavoriten en rejäl match på linjen. 

3 Global Boom är det roliga strecket och vilket lopp man stod för senast. Man är inte sämre en någon annan i fältet vad gäller farten och startspåret bliv bra. Det här ser ut att kunna bli open-stretchgynnaren och jag tror Johan lär vilja hitta ner i en fin rygg och spara krafterna vid linjen. Detta trehästarslås tycker jag urskiljer övriga i fältet och bankar in det! 


Övriga hästar att se upp med

Avd 1

9 Radio Gaagaa visade ett ruskigt formintryck senast och läget behöver ej vara fel här. Johan trivs på Åby och man lär fälla många tillslut. 

Avd 3

3 Cassius Ima visade stora förbättringar senast efter några mindre lyckade starter. Denna gång lottades man till ett perfekt utgångsläge och med formstarke Stefan Persson i vagnen så går ingen säker. 

Avd 4

2 Mellby Hurricane är en häst jag håller väldigt högt och framförallt om man når ledningen. Ytterligare en häst från formstallet Timo Nurmos och från ett perfekt utgångsläge så kommer man få ett fint lopp. Dock är han något osäker och det gäller att hålla koll på värmningen. 

Avd 7

6 Speedy Tilly håller toppform för dagen och likaså stall Bergh. Hästen segrade senast på ett imponerande vis, där man var nästintill okörd över linjen. Motståndet är riktigt bra denna gång, men jag håller ordspråket "Form slår klass" väldigt högt här och spännande tipsetta, samt en rolig DD-Spik! 

Dagens Dubbel:

Raka:

DD1: 6 Speedy Tilly

DD2: 7 Vichy Grif

Kombinerade:

DD1: 6,15

DD2: 1,5,7

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips