Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 20/1 » 18 jan. | Andreas…

Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 20/1

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt! 

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé. Ni här väl inte missat att jag även gör andelar till V64? Klicka här för att komma till dom. 


Mina andelar

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V86-1

10 Demon Ima är en ruskigt klassig travare med som verkligen vet vart mållinjen finns. Hela åtta pallplatser på sina nio starter varav fem varit först över linjen. Senast spetsvann man på V75 relativt enkelt och med tre raka segrar i bagaget så är det en befogad favorit. Hästen går från alla positioner och är inte beroende av någon speciell utan registret är brett. 

6 Baron Frontline är främste utmanaren till min tipsetta och detta är en riktigt stark och rejäl häst som kommer ifrån en smått överlägsen seger. Robert Bergh lär vara offensiv omgående och avslutar alltid vasst.

9 Bring Me Bajern besitter en bra grundkapacitet och står lite på tur för en seger. Kan bli svårt denna gång såklart, men hästen har något jag fastnat för och ska med vid bredare gardering.  

V86-2

2 Destiny Laughed hade tre raka segrar innan man åkte på en miss i protokollet senast. Dock mötte man betydligt hårdare motstånd en vid segrarna och hästen fick verkligen bekänna färg den gången. Då var det Mika Fors som fick chansen, men till denna start återgår Örjan Kihlström och man lottades till ett smaskigt utgångsläge. Stefan Melander sätter på en Amerikansk sulky till denna start och en rolig tipsetta till spelvärd procent i skrivande stund. 

6 Blaze Kronos kommer vara en rejäl utmanare såklart och jag väljer faktiskt att låsa systemet på dessa två som jag anser höjer sig gentemot övriga ekipage. Hästen har glänst i tre raka segrar efter sitt uppehåll och samtliga starter har körts utav Jorma Kontio. Taktiken är stenklar ifrån stallet och det är full fart hela vägen som gäller.

V86-3

4 Danielle D.D. är otroligt startsnabb och Jeppe Rask är ute efter ledarpositionen omgående här. Tre raka segrar och formen är på topp för dagen, där det två senaste varit ifrån just tätpositionen. Dock är det debut i Sverige och måste invänta lite mer information innan jag bestämmer mig för spik eller ej. Alla hästar hanterar ej resor lika bra, men sett till det Danska arkivet så är det en häst med ruggig kapacitet. 

2 Beluga West är en stenhård häst som är van tufft motstånd. Hästen står verkligen på tur för seger och den kommer komma närsomhelst. Ett måstestreck för mig och med tanke på hästens avslutningar på senaste tid så är formen där den ska för dagen. 

5 Appaloosa kommer ifrån en seger senast i ett V64-lopp på Halmstad och det efter en rejäl spurt på upploppet. Kommer få en fin resa härifrån och ska räknas! 

V86-4

 2 B.G. Pastor Jonte har fin form för dagen med två raka segrar efter imponerande avslutningar. Fick ett fint spår och med en kusk som går på vatten för dagen så ser förutsättningarna minst sagt tilltalande ut denna gång. Befogad favorit!

6 Mister Donald kanske är bästa hästen i fältet om man ser till kapaciteten. Dock är man inte helt att lita på, men till denna start så sätter tränare Björn Goop upp sig själv och det är dessa två som visat tidigare att det är det vinnande konceptet.

5 Armstrong Louis fortsätter att nöta på och jagar sin första seger i sin nya regi. Har stått för bländande insatser tidigare i Italien och kapacitet finns för klassen och jag hoppas verkligen Stig H Johansson kan få fart på han. 

V86-5

7 Ivory Di Quattro ser ut att bli omgångens megalampa såhär tidigt inpå veckan och det trots frånvaro på nästan ett halvår. Har såklart svårt att sätta in en häst efter sådan frånvaro, skor på och vanlig vagn. Men det finns en enorm kapacitet i hästen och man tål att göra jobbet. Ekipaget trivs på Åby, där man tagit mer en hälften av sina segrar (7/12). Här gäller det att lyssna på vad stallet rapporterar innan start, för det kan vara en storfavorit i fara.

1 Millmighty varnade jag för senast och detta är en oerhört kapabel sort som verkligen kommer ge storfavoriten en match denna gång. Fick ett fint utgångsläge och avslutningen senast skvallrade om att formen är på topp.  

4 Svempa Laday står på tur för seger och måste med på min lapp. Hästen besitter stort kunnande för dagen och avslutade vasst senast som tvåa. Härdad på V75 och står sig bra i klassen. 

V86-6

9 Electrical Storm gynnas denna gång av distansen då man mer kommer in i sitt rätta jag. Mattias Djuse hoppar upp själv denna gång som så många gånger förr bakom hästen och en befogad favorit i detta öppna och långa lopp. 

2 Young King besitter ett enormt kunnande när han väl bjuder till och ska bli spännande att se Rikard N Skoglund upp för första gången. Spåret blev bra och härifrån kan man bara gasa rakt fram för en fin position. Då kan det räcka väldigt långt! 

7 Madronjo gör det bra nästan varje gång och hästen har stått för flertalet fantastiska prestationer i vinter. Kanske mest ett topp tre-bud, men får Kai P Jussila rätt resa bara så skulle man även kunna sätta nosen först. 

V86-7

11 Hugo Journey är en fräck tipsetta till endast 3% i skrivande stund. Hästen besitter en fantastisk avslutning sista 500m och får man bara en vettif position inför slutrundan så fäller man många tillslut. SE UPP!

9 Flirting Diamond kommer ifrån en fin insats senast på V75 och är en rejäl häst med bra kapacitet för klassen. Åtta placeringar bland de tre på sina fjorton starter är imponerande facit och ska räknas även i detta gäng. 

5 Cosmic Photo är absolut inget att lita på, men sköter man sig i loppen så finns kapacitet så det räcker för klassen. Trivs med tätkänning och lär försöka landa där framme direkt. 

V86-8

11 Iceland Radio gick med full fart över mål senast och visade ett rejält intryck emot hästar som Alhambra Mail, Lyx Håleryd och Kali Smart. Då var det även final i Diamantstoet och nu går man ner lite i klass kan jag tycka. Stefan Melander byter ut sin vagn mot en Amerikansk Sulky till denna start (Vi får hoppas så förblir) och hästen besitter en enorm avslutning. Jag blir inte förvånad ifall vi får se Örjan flyga ute i fjärdespår när upploppet nalkas. Kan hända att det scenariot har hänt tidigare på valla va? 

9 Mathilda Cash är värst emot min tipsetta och även hon stod för en fräck avslutning i sitt senaste lopp och visade 11,5 sista varvet. Chanser ser såklart bra ut denna gång och ökar avsevärt med Björn Goop själv i sulkyn. 

2 Smaragd Norrgård är skrällen i loppet och värd ett streck vid gardering. Hästen gick ett fint slutvarv senast och avslutade storstilat till seger ifrån ett tolftespår. DÅ var det Rikard N Skoglund upp för första gången och han får återigen chansen i denna start.

Dagens Dubbel


Raka:

DD1: 11 Hugo Journey

DD2: 11 Iceland Radio

Kombinerade:

DD1: 5,9,11

DD2: 2,9,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR.Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips