Mina tankar inför V86 ifrån Åby och Solvalla 14/4

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka åBY och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt!

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé.

Mina andelar

OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

V86 - 1

5 Coin Perdu går ner i klass denna gång och var ute i Gulddivisionen senast. Då gick man helt okej och såg fin ut, men pressades inget nämnvärt. Borde gått framtå med det loppet och ska räknas tidigt. Främst emot ser jag 7 Shocking Superman som blir spännande och se i sin nya regi Robert Bergh. Frågetecken på form såklart, men på ren kapacitet så är hästen bland dom bättre i fältet. Kan slå till direkt?
6 Vincent As vurmar jag ofta för och hästen kommer från en imponerande insats senast som tvåa bakom Ivory Di Quattro. Magnus Dahlén har börjat få snurr på stallet efter seger på V75 senast och ekipaget gynnas av det lilla fältet. 

V82-2

4 Love Affair är oerhört spännande i denna start och kan vara en spelvärd spik. Hästen är anmäld barfota runt om och då detta är en Love You-avkomma så vet vi sedan tidigare vilken effekt det vanligtvis brukar ge. Timo Nurmos kuse lottades till ett bra läge och då hästen öppnar medel så tror jag och hoppas att Claes Sjöström är offensiv direkt. Väl i en eventuell ledning så säljer man sig dyrt och således hästen att slå! 
10 Jennifer Web får ej nonchaleras vid gardering och hästen stoltserar med tre raka segrar för dagen. Går dock upp lite i klass till denna start och lottades till bakspår. Formen finns ändå och det gäller nog att Jorma Kontio är offensiv för att vara med i striden.
11 Generator fick även den ett urtrist läge, men hästen besitter en enorm kunskap. Årsdebut och skor på är inte supersexigt kanske, men blir det tempo på loppet så är man stark nog för att utmana och Björn Goop börjar få snurr på grejerna. 

V86-3

2 M.T One Wish fick ett fint utgångsläge här och ska vara befogad favorit i mina ögon. Här tror jag att Carl Johan Jepson laddar omgående för tidig ledning och väl där biter det ifrån sig bra är min känsla. 
8 Posh Shopping ska räknas tidigt bakom och här är stallet oerhört uppåt för dagen. Det ryktas om barfota runt om, samt jänkarvagn för första gången och trots spår 8 så räds man ej motståndet. Slår grejerna väl ut så kan det slå gnistor denna gång och då går ingen säker!

Kul lås?

V86-4

4 Reven Dejavu har nu två starka insatser bakom sig och på pappret ser det upplagt ut för tidig ledning. Väl där trivs han som fisken i vattnet och kanske kan man leda hela vägen? 
9 Vanja kommer från en seger senast efter att ha serverats en fin resa av Kim Moberg. Från detta läge ser det ut att kunna bli en bra smygresa och ekipaget ska räknas tidigt! 10 Joker Boko gynnas vid tempo på loppet och ska räknas där bakom, samt får man ej glömma 8 Sedin U.S. Som visade fina farter senast då man gick barfota runt om för första gången. 

V86-5

2 Fromheaven Idzarda kommer från en stark insats senast som tvåa bakom en smått omöjlig Bugatti Miles. Hästen kan öppna och till den här starten ryktas det om att både köra barfota runt om och i en jänkarvagn för första gången. Riktigt spännande och visst står man på tur för en etta i raden? Med värsta motståndsren struken redan så lär procenten stigs en del, men jag anser detta vara en väldigt bra spik i skrivande stund. 
Börjar man snegla vidare så blir loppet ganska dyrt och missa inte hästar som 4 Jimmy Arthur som gick i mål med sparat senast. 3 Akela Play är startsnabb och kan sitta bra på det. Formen är fin för dagen där! Nämner även 9 Grand Maxim som segrade senast med liknande förutsättningar och ett fint smygläge! 

V86-6

3 Chipper Kronos ser ut att kunna bli omgångens största favorit och är väl befogat i mina ögon. Hästen tog två fina segrar i februari och har fina träningsrapporter efter detta. Örjan Kihlström får chansen denna gång för första gången och ekipaget lottades till ett fint läge. Hästen besitter kapacitet och kunskap för att segerstrida från flera lägen och visst är detta ett spikförslag. 2 Daven Port står sig bra i detta gäng och har två segrar på tre starter. Dock kommer han från en galopp och insatsen såg väldigt oroande ut då. Osäkert helt klart hur hästen tagit den insatsen, men felfri så besitter han kapacitet 6 Felix Orlando ser ut att kunna vara den tidiga ledaren då hästen är oerhört effektiv ifrån start. Väl där så är Per Nordström optimist och säger att det är gasa som gäller. Bör gått framåt med senaste loppet i kroppen! 

V86-7

4 Harper Seabrook
 kommer ifrån en imponerande insats senast efter ett offensivt upplägg. Ser ut att kunna bli samma upplägg även denna gång och chansen är stor att ekipaget blir släppt till tät. Skulle så bli fallet är detta en toppchans! 
11 Dominic Wibb varnade jag för senast men tyvärr är den insatsen bara att glömma. Loppet blev omöjligt den gången, men enligt rapporterna så har man tränat väl efter det och kommer väl förberedd. Möter något enklare motstånd och fäller många vid tempo på loppet.
2 O.M Fasteep kan få en fin resa härifrån i rygg på min tipsetta. Då vi är på Åby så lär man nyttja open stretchen och blir således farlig att glömma bort!

V86-8

8 Go West Young Man är tidigast för mig i avslutningen och insatsen senast var ruskigt imponerande. Då slog man en tapper Moses ifrån ledningen och trots spår 8 denna gång så tror jag mycket väl att Ulf Ohlsson kan trycka sig till ledningen även denna gång. Om så blir fallet så tror jag ekipaget inkasserar ytterligare en gloria och given tipsetta ifrån mig. 2 Joseph Boko är mitt främsta motbud och senast på V75 så gick han i mål med krafter sparat efter att aldrig riktigt fått chansen i loppet. Lyckas Mika Forss ta sig till tät och hålla ut min attackerande tipsetta så är mycket vunnet. Kan bli en rafflande duell dessa två emellan, men blir körningen för utdragen så vill jag vurma för ytterligare en häst. 9 Vulcano O.P. har ett spännande smygläge här och ska gå barfota runt om denna gång. Gynnas såklart av tempo på loppet, men hittar Per Lennartsson ner i en vettig position så sitter man smaskigt på det. Har en fin startrygg omgående och kan bara köra rakt fram! 

Dagens Dubbel

Raka:

DD1: 4 Harper Seabrook

DD2: 8 Go West Young Man

Kombinerade:

DD1: 4,11

DD2: 2,8,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni HÄR


Väl Mött

///

Stenberg

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips