Mina tankar inför V86 27/1 ifrån Jägersro och Solvalla » 25 jan. |…

Mina tankar inför V86 27/1 ifrån Jägersro och Solvalla

Hallå där kära vänner!

Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska det bli riktigt spännande och extremt roligt!

Vill rikta stora tack till er som tror på mig! Vi siktar som alltid större och jagar vidare på våran jakt. Här är en artikel på Aftonbladet ifrån min miljonsuccé. Ni här väl inte missat att jag även gör andelar till V64? Klicka här för att komma till dom.

Mina andelar

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V86-1

5 Toddler är riktigt vass ifrån start och ekipaget är väldigt angelägna till att ta sig till ledningen omgående. Senast så fullföljde man fint ifrån rygg ledaren och stallet är optimistiska inför detta lopp. Spets och slut? 

7 Quattro Töll var även den godkänd i sin senaste start och besitter fin kapacitet för klassen. Uhrberg lär ladda vad som går ifrån detta läge och hittar man ner i en vettig position så blir man farlig. Dock tycker jag att det är minus med skor på denna häst. 

1 Apapmand såg verkligen helläcker ut senast när man hämtade in sitt tillägg på lång distans. Andra förutsättningar denna gång och hästen har endast 1 seger under sina Sverigebesök. Väldigt svårbedömd tycker jag och rankas ner. 

V86-2

6 Mellby Good är i skrivande stund omgångens största favorit och som jag ser det även bästa hästen i fältet. Dock är det ingen häst att hålla i handen vad gäller felfria lopp och till den höga procenten som är för tillfället så väljer jag att gardera. Hästen kommer ifrån dubbla galopper och även det sänder en del varningssignaler förstås. 

2 Ale´Pride Gar kommer ifrån en lite längre frånvaro men hästen besitter en god grundkapacitet och kan öppna fort bakom bilen. Stallet rapporterar goda träningsrapporter för dagen och taktiken är att köra i ledningen ifall man lyckas ta sig dit. Spännande! 

9 Pim Pim Joli är draget i loppet och har nu tre fantastiska insatser bakom sig som fyra-fyra-trea. Ifrån detta läge så kan hon smyga med i ryggar och med tanke på formen för dagen så kan man sluta långt fram. SE UPP! 

V86-3

2 Valeria Wareco står här med perfekta förutsättningar för dagen och detta är min första spik i omgången. Hästen är snabb ut och trivs ifrån ledningen och når man dit är man där för att stanna hela vägen. Möter inte stentufft motstånd och gick bra senast efter en galopp. HELA VÄGEN FREDRIK! 

V86-4

2 Ingesson är även det ett vasst spikförslag och kanske till och med omgångens bästa i nuläget. Senast vann man enkelt med Magnus A Djuse i vagnen och faktum är att det var hästens andra raka seger. Lukas Svedin får chansen denna gång i detta lärlingslopp och han kunde inte fått en bättre häst att sitta bakom på denna gång. Distansen är stor fördel och så länge man håller sig lugn och inte ödslar på krafterna så bör segern vara i hamn? 

V86-5

3 Goodhands Ray hade jag inte jättemycket för direkt när listorna kom, men när jag fick ta del av rapporterna och informationen ifrån stallet så höjde jag på ögonbrynen rejält. "Vi kan leda runt om" lyder informationen och det är riktigt intressant för efter några kikar i arkiven så tog jag del av hästens startsnabbhet och ledningen är inte helt otänkbart. Jägersro är även den känd för att vara en spetsbana och vågar bara Peter Zadel hålla täten så kan detta vara en ruggig smällkaramell till helt ospelad för dagen!

5 Dandit är annars tidig i loppet och har en hög segerchans i detta lopp. Optimismen är tilltalande ifrån stallet och motståndet ska man matcha tycker jag. Spännande med jänkarvagn till denna start, vilket man endast haft en gång tidigare om jag inte ser fel och med duktige Victor Rosleff i sulkyn så kan det bära långt. 

11 Escape A.P fick kanske det sämsta läget av alla här, men hästen har en otrolig form för dagen och ska räknas trots detta. Gynnas av tempo på loppet och självklart måste allt klaffa rejält, men motståndet bör ej skrämma alltför mycket och jag tror på en bra chans till att utmana. 

V86-6

5 Dom Perignon är en häst jag alltid vurmar för i mina analyser och en häst jag tycker väldigt mycket om. Hästen är otroligt snabb ifrån start och här kommer det laddas för fulla muggar när bilen släpper. Väl i ledningen så höjer man sig ytterligare ett snäpp och då tror jag att man bara vinner detta lopp. MEN, det finns ett vasst motbud för just tätpositionen och det kan häxa och då blir man såklart sårbar. Men tipsetta hos mig!

1 Coogan är främsta motbudet som jag ser det till både ledning och till segern av loppet. Daniel Redén har verkligen stallet väl förberett trots lite frånvaro (såg vi senast på GS75 i söndags) och hästen är riktigt snabb ifrån start om man vill ladda. Örjan är tillbaka i vagnen och det är stora plus. Ett bra lås av loppet i skrivande stund.  

V86-7

6 Gambit Brodde kommer ifrån en riktigt bra insats senast som tvåa och det ifrån bakspår på kort distans. Nu fick man ett ännu bättre läge och formen är på topp för dagen. Tycker hästen verkligen förtjänar en etta i raden och det lär komma när som helst. 

4 Ofelia O.E är favoriten att syna i skrivande stund och hästen har fin form för dagen. Senast så fullföljde man bra in som fyra i mål och spännande att se hur taktiken blir till denna start. Jag tror att man har god chans att trycka sig till tät och jag skulle vilja se Johan köra i den positionen, för då kan det räcka långt.

10 Unstoppable D.E gynnas av tempo på loppet och rapporterna går i dur inför denna start. Ekipaget står bra inne i loppet och insatsen senast talar för att man är formtoppad efter att ha avgjort i snygg stil. Dock är det debut i Sverige som jag kan se det och viktigt att lyssna på informationen som kommer under tävlingsdagen. Skor ska ej vara några minus då hästen går med det i Danmark, utan viktigast är att se hur resan gått! 

V86-8

10 L.L Royal kommer ifrån en start i V75 där det inte gick alls som man ville och hästen stumnade helt tillslut den gången. Ryktades om att hästen druckit för lite då och resan kan ha gjort sitt tyvärr. Nu ger man hästen en ny chans och motståndet bör ej skrämma avsevärt. Jag väljer att sätta ekipaget etta i ranken såhär tidigt och med rätt tempo på loppet så lär man bli segerfarlig.

3 Amigo Racer har siktet inställt på tätpositionen direkt och med duktige Erik Adielsson i vagnen så kan det bli verklighet ifrån volten. GÅr ned i klass vad gäller motstånd och lyckas Erik ta sig till tät så kör man där hoppas jag. 

1 Lord Horse är kanske främsta budet till tät enligt mig och hästen har visat bra form i de senaste starterna. Ekipaget trivs i tät, men går bra i ryggar med så en position i rygg på ledaren behöver ej vara fel det heller. Ska räknas! 

Dagens Dubbel


Raka:

DD1: 6 Gambit Brodde

DD2: 10 L.L Royal

Kombinerade:

DD1: 4,6,10

DD2: 1,3,7,10

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni fortsätter att tro på mig. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR.Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

I lopp 8 på Åby ikväll startar formtoppad som passas trots spåret.8 Dats So Cool fick äntligen utdelning senast. Hästen har gjort bra ifrån ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips