Mina tankar inför V86 15/5 på Jägersro och Solvalla » 14 maj |…

Mina tankar inför V86 15/5 på Jägersro och Solvalla

Återigen onsdag och äntligen dags för V86. Tävlingarna ser rätt intressanta ut och det kan nog ge bra betalt denna gång. Känner verkligen på mig att det snart är dags för en riktig smällomgång där vi tillsammans ska få dela på en rejäl slant. Är så otroligt tacksam till er som tror på mig och ger mig denna chans, utan er så skulle detta vara omöjligt. STORT TACK!


Nu åker vi!

Mina andelar hittar ni HÄR

Avd1 

1640M Auto 

Kort distans och en bana som är oerhört mycket vunnet på vid spets, och här tror jag faktiskt 5 Din Lymmel trycker sig dit ifrån start. Man trivs bäst ifrån spets och kan Uhrberg i vagnen sköta sig så kan det räcka hela vägen. Möter dock rejält motstånd så här ska det garderas. 6 Sandsjöns Enzo är det positiva tongångar om ifrån stallhåll och man har tränat positivt. Formen är ruggigt bra även den. Fick lite tur med strykning invändigt nu och det ökar förstås chanserna. 2 Bernts Ulrika kommer ifrån en otroligt fin prestation senast och här fick man ett bra spår. Besitter en oerhört bra avslutning och stallets form ska man ej nonchalera. 

Rank: 5-6-2-1-10

Avd2

2640M Auto

4 J.J tycker jag är helspännande till denna start. Man kommer ifrån en fin prestation senast mot bra motstånd och man trivs på distansen. Formen är på topp och här laddas det mot ledningen. En riktigt spännande ändring är att man även slänger på en jänkarvagn till denna start. Chansspik för den vågade!? 6 Bechamel är lite krånglig och galopperade senast. Felfri så är den ruggigt bra och nu får man åter upp Örjan i vagnen. Dock debut på lång distans. 2 Lullaby S.I.R besitter en oerhört bra avslutning och var fantastisk vid segern senast. Skulle kunna få ett perfekt lopp här och då blir hon livsfarlig vid linjen.

Rank: 4-6-2-11-5

Avd3

1640M Auto

Här tycker jag att jag hittat ett otroligt fint lås och då är det dags att skrika ut sig lite, OMGÅNGENS LÅS! Här får vi se en pilsnabb 7 Alicia Bore som kommer flyga till spets och därav rankar jag den som nummer ett. Det är kort distans, vilket hon gynnas utav och det här skulle kunna räcka hela vägen till fin procent. Storfavorit i loppet och det är helt befogat kan jag tycka, blir 4 Alegra B. Man har nu fått ett lopp i kroppen då årsdebuten blev avklarad senast. Med det loppet så är man ännu bättre nu och det låter positivt ifrån stallet. Jag tycker dessa två skiljer sig emot övriga hästar och väljer faktiskt att låsa på dessa. Spetshästen vs bästa hästen, låt kampen börja!

Rank: 7-4-9-1-6

Avd4

1640M Auto

Här tycker jag vi får se en otroligt fel favorit och det är dags att vi hittar några fina värdehästar. 2 Twice Kronos är just nu spelad till nästan 80% och det kan jag verkligen inte förstå. Man har gjort två bilstarter i sin karriär och man har lyckats galoppera i båda dessa. Man kommer nog ta det lite "piano" ifrån start och målet är nog att komma iväg felfritt. Jag tar med denna storfavorit men väljer att måla på lite grann. 3 Xylona GT är riktigt snabb och skulle kunna pressa sig till spets och då är det hästen att slå, dock kan det bli körning ifrån start då den invändigt har 1 Mill Ultra, som även den är kvick iväg. Formen är på topp där med. 4 Alone skulle det kunna vara dags för nu. Man aviserar eventuellt skoryck och om så blir fallet så tycker jag den är hyperintressant. Lever på sin styrka och gynnas om det blir körning där framme ifrån start, i så fall fäller den många på upploppet.

Rank: 1-4-3-2-12

Avd5

2140M Volt

Tycker denna avdelning är ett riktigt getingbo och här tycker jag man ska strecka så långt plånboken räcker. 2 Majah Winner tycker jag gör bra prestation efter varandra utan att få sätta nosen först. Man har nu elva starter och åtta pallplatser, dock ingen seger. Kan det vara dags nu? Är min spetsfavorit men sen tror jag det släpps. Får man bra rygg att gå i och luckan öppnas tillslut så kanske den kan fälla samtliga!? 6 Alonso Ceasar har mött betydligt tuffare motstånd en detta, men fick ett svårt utgångsläge och risk för att bli fast här. Har ändå en oerhörd grundkapacitet. Nae, som sagt, strecka på så mycket det går och håll koll på värmningarna, för detta blir ett oerhört svårt lopp.

Rank: 2-6-9-13-12

Avd6

1640M Volt

Kvällens första spik kommer här och det i form av 11 Lukas Zaz. Springspår på kort distans och man hade samma utgångsläge vid senaste starten, men då var motståndet betydligt tuffare. Återkom i senaste starten efter sjukdom, men vann ändå på övertygande sett. Jättefin i travet och stallet är optimistiska. Värsta motbudet till min spik tycker jag är 4 Captain Simcoe som skulle kunna svara spets när Kevin kommer flygande. Dock relativt strulig i travet och schabblar en hel del. Men felfri så är det en ordentlig utmanare.  

Rank: 11-4-6-5-12

Avd7

3140M Volt

Ett långlopp på över tre varv står på schemat och här skulle det kunna vare så enkelt att 1 Crown Prince W.W körs ifrån start till mål, för den kapaciteten finns verkligen och det är nog det Johan i vagnens mål. Oerhört mycket bättre till denna start med lopp i kroppen dessutom. Jag väljer dock att gardera på lite och gör det framförallt med Adrians fina 6 Partizan Face, som även den är gynnad av distansen och litet fält. Dock osäker i travet , men felfri så fäller den många tillslut. Ska bli ett spännande lopp att följa om Adrian lyckas hålla den felfri bara. En riktig smällkaramell här är 9 Surprise Power, som nu har lopp i kroppen och besitter en otrolig avslutning. Blir det tufft där framme och med rätt ryggar på slutvarvet så kommer detta bli ruggigt intressant, SE UPP!

Rank: 1-6-7-8-4

Avd8

1640M Auto

Spikdags igen och jag tror faktiskt det är så enkelt som att 5 New Steel blåser till spets omgående, och då kör Claes Sjöström där, HELA VÄGEN! Värsta scenariot är förstås om det blir laddning på för många händer, vilket i så fall skulle gynna Örjan Kihlström och 9 Vincent Chase. Väljer att spika mig ur här i analysen, men vill inte låsa mig helt i detta då jag vill höra lite intervjuer innan om hur kuskarna ska köra eller inte köra ifrån start. Det är väldigt loppavgörande vem som når spets här anser jag.

Rank: 5-9-4-1-6

Detta var allt ifrån mig inför denna onsdag och nu hoppas jag att ni inte missar en andel hos mig till denna omgång. Snart smäller det till och då vill man förstås att så många som möjligt är med. 

Jag gör som vanligt systemet ALL IN tillsammans med Jocke här i stugan och det systemet bygger vi otroligt bra tycker jag. Vi är verkligen där och nosar och våra tankar går i dur inför denna omgång! Riktigt spännande.

Vi har otroligt många duktiga experter här i Travstugan så skulle det ej passa med mina system, så kika gärna in hos övriga kollegor till mig. Och som vanligt så hittar ni dessa andelar via länken nedanför.

Stort Lycka till mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln snart.

Mina andelar hittar ni HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips