Mina tankar inför V86 på Bergsåker och Solvalla 4/12

Mina tankar inför V86 på Bergsåker och Solvalla 4/12

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Bergsåker och Solvalla för en fantastisk omgång, som till denna onsdag kryddas utav en härlig jackpott på hela 26 Miljoner!

Vi drar igång direkt medans formen är god.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 2

2140M Auto

4 Hawk Cliff är verkligen en häst jag älskar. Senast var man tillbaka efter en tids frånvaro och man stod för ett helt okey lopp, med en riktigt rapp avslutning. Örjan sitter upp återigen och man rapporterar ifrån stallet att man kommer vara ännu bättre nu med lopp i kroppen. Man besitter en otrolig kapacitet och att det blir skor på oroar mig inte. Det här löser Örjan och jag bankar in en oerhört spelvärd spik! KÖR BARA!

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 - 3 Super Gullet - Snabb ut och kuskförstärkt. Kan vara loppets ledare och man trivs på distansen!

Avd 2 - Se omgångens bästa spik!

Avd 3 - 5 Axel Ruda - Stormtrivs med kusken och man siktar mot ledningen. Kommer man dit kan detta mycket väl vara vinnaren av loppet till lockande procent i skrivande stund (18%)

Avd 4 - 2 Pastorns Lady - Står verkligen perfekt inne i loppet och det är toppform. Spets och slut, hämta ut. Spikförslag!

Avd 5 - 9 Captain Knas - 2 av 3 segrar med kusken Sofia Frilèn i vagnen och ni kanske kommer ihåg skrällsegern på just Bergsåker näst senast? Vinnarodds på över 100 ggr. den gången och det låter verkligen inte som att man känner sig slagen på förhand denna gång heller. Tokgynnas av tempo och besitter en härlig avslutning! 

Avd 6 - 7 Rocky Tilly - Vunnit 5 av 12 starter denna säsong och har tre andraplatser. Riktigt läcker travare som vann senast ifrån spets. Besitter oerhört kunnande och Westholm har bra snurr i stallet!

Avd 7 - 5 Heading Reference - Hade jag som superdrag senast till riktigt låg %. Gjorde ett fantastiskt lopp då och jag skrev upp direkt att den står på tur! Knappa 4% i skrivande stund nu och spelarna glömmer snabbt! Formen pekar uppåt och likaså rapporter ifrån stallet! 

Avd 8 - 9 Encure Un Sisu - Gästar ifrån Norge och Frode Hamre har en riktigt fin Ready Cashare här. Vann senast på ett mäktigt sätt och blir oerhört bortglömd till denna start!

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig, då formen är riktigt bra nu. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips