Mina tankar inför V86 22/5 på Åby och Örebro » 21 maj | Andreas…

Mina tankar inför V86 22/5 på Åby och Örebro

Superjackpott och en härlig V86 omgång, kan det bli mycket bättre? JO, det kan det faktiskt, det är ju för fasiken Elitloppet på söndag och fantastiska dagar på Solvalla i helgen. Jag kommer göra denna analys lite kortare denna gång, där jag nämner mina stora drag i omgången samt mina spikförslag.

Mina andelar är som sagt lite ändrade nu och jag går endast på 10 andelar på min Stenbergs A La Carte samt 15 andelar på min Stenbergs Fräckis. Känslan inför denna omgång är ruggigt bra.

Jag och Jocke kommer även öppna upp vårat All IN system till denna omgång då det är jackpott. Vi har suttit otroligt mycket timmar med detta system och formen där är fenomenal. Imorgon är det vår tur mina vänner!

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd7

2140m Auto

5 Viveur Bi (IT) väljer jag att singelstrecka och även lyfta fram som omgångens bästa spik. Tror Berghs stjärna forcerar till spets för att sedan stanna där hela vägen. Man har varit smått okörd vid tidiga segrar och trots galopp senast så avslutade man ruggigt bra. Värsta konkurrenten tycker jag fått ett för svårt spår och det här fuskar Bergh bort och får loppet kört i halsen som det så vackert heter.

OMGÅNGENS BÄSTA LÅS

Avd6

2100M Auto

Här tycker jag ha hittat mig ett otroligt starkt lås där jag faktiskt sätter en 8% som första häst. 5 Tale Of Jacks tror jag kommer köras framåt och få överta spets efter 500m och då är mycket vunnet. Man har en otrolig hög kapacitet och man ska nu sätta på skor för att minska aktionsproblemen. Det här lyser spelvärde i mina ögon och skulle till och med kunna vara en fräck spik, men väljer ändå att låsa med 3 Solkattens Chiron, som kommer med toppform och har chans till ett "staket" med fem raka segrar. Tycker dessa två höjer sig rejält i denna avdelning och känner mig oerhört trygg med detta lås.

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd2

2100M Auto

4 Urban Kronos kan jag inte förstå att den är spelad till över 50% i nuläget. Man återkommer efter skada (gaffelband) och man kommer med all rätt att ta det lugnt till denna start. Claes aviserar även hård körning med 3 Whiskey Akema och det gillar jag. Får den spets så kör dom så länge lampan lyser och då måste övriga vara riktigt bra. Man trivs oerhört bra på Örebros bana, där faktiskt dennes tre senaste segrar är tagna. Skulle kunna vara en chansspik för den vågade här.

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd3

2140M Auto

12 Dolarosa Am kommer hit med toppform och gynnas av hårt tempo, vilket jag läser mig till att det kommer bli. Får den bara rätt ryggar så får övriga verkligen se upp när upploppet nalkas. Då flyger Kristian Lindbergs kuse lågt och vi hoppas ekipaget sätter nosen först.

Detta var allt ifrån mig inför denna omgång och nu hoppas vi verkligen det är vår tur. Systemen känns otroligt vassa och självklart kan saker ändras inför starten när sista infon kommer. Men jag gör allt jag kan för att VI ska få betalt ordentligt.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Ni är underbara mina vänner och tack till er som köper in er hos mig.

Nu skriker vi in dragen och så ser vi till att ha champagnen på kylning.

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips