Barfota runt om och passande distans, här har vi det bortglömda…

Barfota runt om och passande distans, här har vi det bortglömda draget!

Redan i den inledande avdelningen tycker jag mig ha hittat ett ruggigt spelvärt platsspel till ett smaskigt odds. 

2 Eclipse Am är hästen jag ska försöka ta betalt för och detta ekipage verkar vara till synes helt bortglömt i skrivande stund. Endast 3% på V75 och hela 20x vinnare. 

Det är dock platsspelet jag lägger störst vikt på denna gång och det till smaskiga 4,25x insatsen. Hästen har smygform för dagen och ifrån ett perfekt utgångsläge så tror jag att man sitter bra på det omgående och Adrians hästar brukar kunna ställa om ordentligt när det vankas hemmaplan. Skorna flyger all världens väg och distansen är en fördel även den. Senast fullföljde man fint ifrån ett svårt utgångsläge och med det loppet i kroppen så kommer man tokladdad rapporterar man. 

KÖR SÅ DET RYKER ADRIAN! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips