V86 Bergsåker/Solvalla ”Många spännande utrustningsändringar kommer…
  • Hem
  • Andreas Stenberg
  • V86 Bergsåker/Solvalla ”Många spännande utrustningsändringar kommer att testas”!!
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Bergsåker/Solvalla ”Många spännande utrustningsändringar kommer att testas”!!

Äntligen dags för V86 igen och denna onsdag beger vi oss hela vägen upp i norr och Bergsåker, samt till Nordens största arena för travsport, Solvalla.

Återigen en fantastik omgång och denna onsdag tror jag de blir rikligt med pengar.

Då jag just nu befinner mig på resa så blir denna onsdags genomgång inte lika lång och genomgående som den brukar vara.
Men oroa er inte, jobbet är gjort minst lika mycket och informationen om dragen o spikarna uteblir inte.

Nu kör vi!

Mina andelar hittar ni som vanligt om ni klickar här

Avd1

2640M Auto

Börjar omgången med att låsa på fyra hästar. 1 Queer Fish håller jag faktiskt som etta och bästa hästen i fältet. Väljer dock att gardera men är infon bra från Magnus Träff så kan de bli spik på mindre systemet. 2 Hesiod har jag som spetsfavorit i loppet och kan bita ifrån bra därifrån. 10 Michelangelo Ås skulle kunna få loppet här om de blir körning i början. Örjan har kanonform och sånt gillar jag. Som sista häst åker även 9 Poochai med, Adielsson/Båth’s sammarbete går inte att blunda för och det här kan va en trevlig överraskning för oss att ha med som skräll.

Rank: 1-2-10-9-5

Avd2

2640M Auto

Kvällens första helgarderingslopp finner vi här. 2640M och spårtrappa där det enligt mig kommer kunna skrälla till. 9 Budets Lasse är just nu favorit, och kommer från en fin seger på Bergsåker senast. Dock tycker jag han är bäst från spets och frågan är hur mycket det kommer kosta för han att få komma dit då de aviseras att köra i ledningen från flera kuskar. 4 Ritchie Ås tror jag är den som kommer till ledning och därifrån biter det bra. 6 Rigel Face är en stark häst som besitter en härlig avslutning. 8 Thelma de Glatigne* (DE) vill jag även nämna som är väldigt bortglömd i detta fält,2%?

Rank: 9-6-4-1-8

Avd3

2140M Auto

Omgångens bästa spik hittar vi i detta kallblodslopp. 6 Backegubben är en otroligt startsnabb häst och här tror jag på det härliga spets och slut scenariot. Enligt rapporter nalkas det superhärliga utrustningsändringar och det ger mig lite extra gåshud till denna spik. Låter även väldigt positivt ifrån stallet. KÖR HELA VÄGEN BJÖRN!
Jan-Olof Person selar som vanligt ut många hästar och det är nog alla hans tre som är värst emot min spik. Roligaste skrällen är nog 12 Joker C.K. av Jans hästar. Vill även nämna en riktig rysare i 9 Minelli som verkligen har toppform.

Rank: 6-4-2-5-12

Avd4

1640M Auto

Senast 3 Religious starta så satt han fast med allt sparat. Mötte betydligt tuffare motstånd då och besitter jättefin form för dagen. Stallet tror på bra chans och siktar på spets direkt för att sedan stanna där loppet igenom. Möjlig spik, men då värmningen var dålig inför förra starten så vill jag se den innan jag bestämmer mig. Väljer därför att gardera i nuläget, och gör det rejält. 4 Showtimejackflower är en häst som gör det ok, varannan gång. Tyvärr har den väldigt svårt att sätta nosen först och det visar sitt tydliga språk om man tar en titt i lopparkivet. Kanske kan den slå till nu? 7 Bottnas Easy Cash vann på ett mycket fint sätt senast, då Erik Adielsson upp, nu blir det Per Lennartsson vilket jag tycker är lite minus. Dock en jättefin häst som absolut ska med vid gardering. Har två riktigt smaskiga drag i denna avdelning som kan ge dom där riktigt stora pengarna. 9 Maclemore kan få en riktigt fin resa om Elias lyckas få ut han i andraspår, besitter oerhört fin form för dagen. 8 Moa Margunn har spåret som värsta fiende denna kväll men om Kaj kör framåt tidigt och det ej kostar för mycket så kan de bli riktigt bra. Som sagt, detta lopp kommer krävas väldigt många streck, kanske till och med alla.

Rank: 3-1-4-7-8

Avd5

1640M Auto

Tycker detta lopp står mellan tre hästar och väljer därför att låsa på dessa tre. 4 Twinkle Kronos älskar distansen och fick ett perfekt startspår, min absoluta första häst här. 2 Ready Lane såg superfin ut i värmningen senast, men tyvärr slog den ihop och galloperade. MEN då var de voltstart för första gången och nu är det åter igen autostart vilket är stora plus. Fina rapporter från stallet vad gäller formen. Tror inte Daniel Wäijersten kör så mycket från start utan lägger sig utvändigt för att sedan tugga förbi övriga på slutvarvet, då får dom se upp! Mitt sista streck här blir 3 Empire Garbo och återigen samarbetet mellan Adielsson/Båth. Tror Erik laddar vad som går och kan nå spets och blir således hästen att slå.

Rank: 4-2-3-8-12

Avd6

2140M Volt

Rebecka Dahlèn startar här med omgångens just nu, största favorit. 7 Minnestads El Paso tycker jag är en otroligt fin häst som tyvärr varit borta sedan i vintras på grund av en skada. Men rapporter från stallet meddelas att banjobben gått bra och att han ser finare ut nu en tidigare. Dock finns där ingen toppform och för mig känns det givet att gardera. 4 Editor gör sällan ett dåligt lopp och är min troliga ledare från start. 8 Sheriffen har jag jagat en längre tid, just nu spelad till 2% och ingen jag vill åka på. 1 Dream Weaver får Jorma Kontio upp för första gången och det tror jag gynnar hästen rejält från detta utgångsläge. 

Rank: 7-4-1-8-9

Avd7

2140M Auto

Omgångens andra spik hittar vi i denna avdelning. 8 Rally Fanny är verkligen en häst jag gillar och gör det bra i varje start. Nu slänger man upp Örjan Khilström i vagnen och det tror jag är ett ordentligt kuskplus. Man ska eventuellt plocka bort brodden fram, vilket också är ett plus. Spår 8 är inget superbra läge men med Örjan i vagnen så tror jag inte det är något problem. Leta en bra rygg på slutvarvet så kommer denna spik att skrikas in över hela upploppet. KÖR I TID ÖRJAN!

Letar man gardering och vill ha en superskräll, vill jag varna för 12 Virunga, pangform och kommer fälla många på slutvarvet, dock tror jag inte den räcker till mot min spik.

Rank: 8-10-6-12-13

Avd8

2140M Auto

Dags för kvällens sista avdelning och här har jag valt att strecka på lite igen. 7 Cash T.J. är hemmahästen med stort H. Samtliga segrar har kommit här och detta är min första häst i loppet. 1 Acorn Shell har superform och min spetsfavorit, kan leda hela vägen in i mål. 10 Grainfield Aiden var ute redan i lördags på V75, då nästan ospelad, nu andra förutsättningar och mycket bättre spår. Kuskplus från senaste starten och kan fälla många om Torbjörn kör i tid. 4 Lima Mermaid har det skrikits om flera omgångar i rad, dock inte levererat alls. Spår 4 nu och Oskar borde försöka trycka sig mot ledning eller försöka få andra ytter. Avslutar ruggigt vasst. Vill även varna för 5 i’ll Fixit som just nu är spelad till endast 4%? Helt bortglömd och formtoppad inför denna start.

Rank: 7-1-4-10-5

Formen hos mig börjar verkligen stiga och i lördags prickade jag analysen rätt flera gånger och är så otroligt tacksam över all positiv respons jag fått efter den. Spiken på Eelis var otroligt rolig och gladde många som skrev o tacka för den. 

Stenbergs a la carte heter systemet som byggs på denna analys, sen har jag även min Stenbergs fräckis som görs samma dag med all sista viktiga information. Vem vet, kanske spikas en helt bortglömd häst?

Sitt inte andelslösa för på onsdag tror jag de smäller till.

Det är som sagt NI som gör det möjligt

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips