V86 - Solvalla/Bergsåker - Danmarks bästa kusk?

Första analysen utav tre denna vecka. V86 saxas mellan banorna Bergsåker och Solvalla. Jag tillhör väl skaran människor som tycker att V86-express är en utmärkt TV-produkt, men iskall för publik. Det är dock inga problem längre då man inte får besöka en travbana.

Jag har ett system som denna analys ligger som grund för och det kostar endast 75 kronor a 25 andelar. Det lämnas in max två gånger.

<<<< KÖP MITT SYSTEM HÄR >>>>

V86-1:

Jag inleder med spik, hittar man en bra spik i den inledande avdelningen då har man fått en edge mot alla ”fegisar”. Merparten spelare vill inte spika i första avdelningen med risk för att missa chansen på full pott. Därför finns det ett spelvärde i att hitta spik i inledningen. Jag tycker att 10 Zidane D.E ska ha en bra segerchans här. Senast efter galopp var han strålande och travar han bara felfritt ser jag inget som ska hindrar honom för en seger. SPIK!

V86-2:

I skrivande stund är 9 Mellby Good hela omgångens största favorit. Den Timo Nurmos tränade märren är förmodligen loppets bästa häst och har givetvis en bra segerchans, men jag brukar inte vilja spika ett sto mot hingstar och valacker. 3 Sultan Norrgård blir min förstarankade, detta är en riktigt fin häst som senast efter ett uppehåll satt fast och gick kanonbra. 2 Kalas vill jag varna för. Det låter påställt från stallet och man vill köra i spets, se upp!

V86-3:

Kallblodslopp där mycket hänger på om 5 Tangen Elvira går felfritt. Vid felfritt är hon överlägsen, men jag vågar inte spika. 9 Klack Nova är helt ospelad, jag förstår de tidiga spelarna. Hon har inte startat på länge, ingen bra resultatrad, men detta är en riktigt stark häst och när stallkamraterna debuterat med samma upplägg har de varit bra. Jag blir inte ett dugg förvånad om ”Nova” vinner på hårdhet!

V86-4:

Jag tillhör skaran som var ”tidig” att se danske Victor Rosleffs storhet. Jag gjorde en intervju med honom för Sulkysport 2019 och jag vill sticka ut hakan och säga att Victor i kanske inte en mördande konkurrens är Danmarks bästa kusk och förmodligen en av de bästa yngre kuskarna i Sverige. Hans stam är blåblodig med morfar Walther Kaiser-Hansen. De yngre och lite nyare får googla på det namnet. Här sitter den unge dansken bakom 2 Battle Jack som i sin första start för Oskar J Andersson tog till en startgalopp, men kom tillbaka i fint skick. Trots galoppen i minnet tycker jag att Battle Jack ska vara favorit och till i skrivande stund endast arton procent vore det tjänstefel att inte spika.

V86-5:

Är ett riktigt öppet lopp över sprinterdistans. 8 Walther På G är en bra travare och duger bra mot det här motståndet, men spår åtta gör att vinstchanserna försämras. 1 Whitsun Madonna spurtade fint senast till en andra plats och kommer till loppet med förmodad full form. Jag streckar alla hästar och hoppas på att det kan bli en skräll.

V86-6:

Stolopp över två varv. Jag tycker att 7 Lyckans Cash ser ut att ha en vettig uppgift. Ready Cash-dottern trivs ihop med Örjan. Han har fått segerdefilera fem gånger på sju försök och jag tror det blir en sjätte gång. Senast kom Örjan ut tidigt och fick bestämma närmare 2.000 meter och de vann enkelt med tillsynes krafter kvar. Jag spikar!

V86-7:

1 Selmer I.H är bästa hästen i loppet och kommer fortsätta stiga i procent. Jag tror inte att Samu Sundqvist lyckas hålla upp innerspåret och det finns därmed incitament att gardera. 3 J.H Mannerheim har det låtit bra från stall Wäjersten under en tid och till låga procent är han väldigt intressant. 6 Weekend Fun är raketsnabb från start och kommer man till ledning släpper man inte till någon. Sista strecket får hedershästen 5 On Track Piraten som sällan gör ett dåligt lopp, men som på senare dagar kanske inte gör det där lilla extra för att vinna.

V86-8:

Det ser upplagt ut för 2 Hazard Boko, hästen har tampats i gulddivisionen under vintern och möter lite sämre hästar här. Jag var väldigt länge inne på att spika och jag vill tillägga att om allt låter bra under onsdagskvällen är det inte omöjligt att jag fortsätter på det tilltänkta spåret. 5 Southwind Hydro är en häst jag gillar, men han gillar inte att sätta nosen först, trots det måste jag nämna Muscle Hill-sonen. 7 Global Undecided har gjorta några riktigt svettiga prestationer och formen är verkligen på gång, dessutom tål Prodigious-sonen att göra mycket jobb själv i loppen. Under tio procent är helt fel, borde vara spelad det dubbla.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips