Lookin Sperb nu med Bazire i sulkyn

Lookin Sperb nu med Bazire i sulkyn

Efter att förhandsfavoriten  Enino Du Pommereux under lunch har blivit struken i Prix de la Marne har Lookin Superb seglat upp som favorit.


Även om Lookin Superb kanske inte gjorde sitt bästa lopp i Prix'd Amerique så tycker jag att han nu går ner  klass och är han bara som han ska vara är han bättre än dessa hästar. Låter bra från Bazires stall och han sätter sig själv upp i sulkyn dagen till ära, vilket är ett klart plus. 

Jag tror att Bazire tar hem loppet och har spelat Lookin Superb att vinna till tre gånger på fasta oddsen hos Nordic Bet. Klicka här för att rygga. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips