V64: Vidöppet i Göteborgs Stora Pris » 15 aug. | Simon Hagen -…

V64: Vidöppet i Göteborgs Stora Pris

Vilka race vi har att se fram emot på Göteborg Galopp! Höjdpunkten är såklart Göteborgs Stora Pris med 249.000 kronor till vinnaren. Klicka här för att spela hos ATG.

V64-1 

5 Sir Macken är stor favorit och kommer med en trist förlust i bagaget senast. Han har dock imponerat enormt innan det och med tanke på det nya distansen senast är han ändå ursäktad. Känns som det borde bli läge för spets här, vilket är riktigt bra för den här hästen. Vill dock ta med ett gäng här. 9 Justice Focused har gått riktigt bra på slutet utan att få sätta pricken över i:et. Varnar även för 4 Lord Of Elsinore som går ner 4 kilo i vikt och på pappret ser det upplagt ut. 

V64-2 

1200 meter gräs och ett mycket jämt löp. Här gillar jag 5 Buy And Sell som har bevisat att det kan gå riktigt fort från början. Risken finns att det är spets och slut. Däremot vill jag även ha med 2 Moojim och Henrik Engbloms nyförvärv 7 Constanzia. 

V64-3 

7 Silky Road ser ut att bli favorit i ett spännande löp, dock är det lite hög vikt vilket gör att jag vill testa att gå emot. 4 Twentytwowontdo har bra spår och gillar distansen. 5 Carry on Deryck gör första starten i ny regi. Kan mycket och ska definivt med på lappen. 

V64-4 

1600 meter gräs och 8 Knight of Luck är riktigt stor favorit, och det är befogat. Var grym senast och borde vara överlägsen här. Jag väljer att spika. 


V64-5 

Huvudlöpet idag, Göteborgs stora pris och loppet är verkligen vidöppet. Jag kommer ta med många hästar. Fjolårets vinnare 9 Dardenne är favorit. Det blir blinkers igen och är given att ta med. Vill även ha med 6 Visiteur Du Pom som kan öppna riktigt bra och har gått ner i handicap. 7 Good Eye slog fijolårsvinnaren Dardanne senast och kommer till Göteborg med full form. Har in råd, plocka med så många ni kan. 

V65-6

Avslutningen på V64 är öppen och flera hästar har chans att ta hem segern. 10 All My Lovin kommer med fin form och vann rätt nyligen på gräsbanan i Göteborg. 7 Moneytalks har inte vunnit på länge, men är en jämn häst och segern är på gång. 8 Brite Light kommer med toppform, trots strykningen senast. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

I lopp 8 på Åby ikväll startar formtoppad som passas trots spåret.8 Dats So Cool fick äntligen utdelning senast. Hästen har gjort bra ifrån ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips