Ny jänkare står pall i debuten » 15 apr. | Simon Hagen - Travstugan.se

Ny jänkare står pall i debuten

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett riktigt intressant startfält. USA-importerna Maesteraemon och Hollywood Story gör debut för Stefan Melander. Båda hästarna kommer från brorsonen Marcus Melander i USA och har visat att dem håller hög klass. 

Mitt speltips är dock en annan häst i loppet, 4 Sister Sledge är ett ruskigt fint sto som även hon kommer från USA. I Ron Burkes träning har det blivit över 8 miljoner kronor inkört. Hästen köptes i Harrisburg av Daniel Redén som har fixat iordning hästen. Nu ser hon magiskt fin ut hemma på gården och rapporterna säger att det är en ruggig häst. Alltid lite lurigt att veta hur Örjan lägger upp loppet, men jag tror han vill testa och jag håller hästen lite högre än motståndet här. 


Därför spelar jag ett högre spel på 4 Sister Sledge att vinna lopp 6 till oddset 2.65 hos NordicBet

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips