Kan Redén ta hem ytterligare ett storlopp? » 10 juni | Simon Hagen -…

Kan Redén ta hem ytterligare ett storlopp?

Det är dags för Jämtlands Stora Pris som normalt sett är en riktigt publikfavorit i Östersund! I år tar banan endast in några hundra besökare, i enlighet med restriktionerna, vilket gör loppet lite mindre hett. Vi får dock trösta oss med att få se riktigt fina hästar göra upp om förstapriset på 700.000 kronor. Jag har suttit under kvällen och analyserat omgången och kommit fram till några roliga sidospel jag vill varna för. 

Vi får även se en av Sveriges bästa hästar i loppet, 8 Hail Mary har inte startat sedan i början på maj då stjärnan förlorade snöpligt på ett målfoto mot elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet. Båda hästarna stod för formidabla prestationer den dagen, efter loppet tog Robert Bergh beslutet att stå över elitloppet och hästen har sedan dess fått vila och träning på gården hemma i Sundsvall. Hästen ska vara favorit här, men med tanke på Berghs rapporter och spåret (8) har jag valt att testa ett annat spel i form av elitlopps-aktuelle 3 Missle Hill som efter genrepet i gulddivisionen på Umåker blev åtgärdad och har sedan dess tränat bra hemma på gården utanför Enköping. Stallet valde att därmed att stå över elitloppet i år. Kan det beslutet betala tillbaka sig nu? 

Allt talar för att Daniel Redén väljer att sätta på det helstängda huvudlaget och från ledningen tror jag Missle Hill kan bli svårfångad. Just nu är oddset hos Bet365 4.00 gånger på att så bli fallet, och jag väljer att testa att gå emot här.

- Rygga Simon's spel på Missle Hill hos Bet365 genom att klicka här - 

Fler sidospel under samma dag 


Jag vill även varna för 7 Click Bait som enligt Stefan ''Tarzan'' Melander tog elitloppsförsöket mycket bra, och han tror själv att hästen höjdes med det loppet. Nu har han dragit samma spår igen, men får han lite tur på vägen tror jag definitivt han kan smyga in bland de tre och just nu får man runt 6.00 på att han är bland de tre första i mål, även det här spelet hittade jag hos Bet365.  

Vill man ha en rolig dubbel under helgen spelar jag på Missle Hill att vinna och att 1 Beartime i lopp 10 att vara bland de tre första i mål. Just nu ger den drygt åtta gånger. Spelet finns hos Bet365. Vill man ytterligare hotta upp kupongen så spelar jag mycket på Schweiz att vinna mot Wales under lördagen. Trippeln just nu i över 17.00 gånger pengarna.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips