Inför V64: Silverstone förgyller jackpotomgången » 25 juli | Simon…

Inför V64: Silverstone förgyller jackpotomgången

Sedvanlig söndagsgalopp och omgången kryddas med en fin jackpott! Göteborgs Galopp är värd för omgången och vi tycker oss ha hittat fina hästar som man bara måste ha med på kupongen! Klicka här för att spela till dagens jackpotomgång hos ATG. 

V64-1 

6 Royal Amibition kommer från en fin prestation senast och är en bra favorit i inledningen. Utmanas främst av 3 Drogheda som kommer med två raka och 1 My Motivate Girl som gjorde upp mot 3 Drogheda senast. Jag väljer att spika 6 Royal Amibiton direkt i inledningen här. 

V64-2 

Här är 1 Otama Mareld och Emelie Gustafsson favorit på streckspelet och det är befogat, men inget jag tänker låsa mig på. 5 Marington Twist har stått för fina prestationer i skymundan och var tvåa senast på ett bra sätt. 6 Hunter Jack har visat uppåtgående form nu på slutet och ska definitivt med på kupongen. 3 Alma har bra chans att nå spetspositionen och där ifrån kan hon bli svår att knäcka. Nu blir det dessutom blinkers som hon har gått bra med tidigare och det här är en häst man definitivt ska ha med på lappen. 

V64-3 

9 Knight Of Luck är stor favorit, och det är väl inte särskilt konstigt. 2-2-1 lyder raden och senaste segern var en överlägsen sådan. Formen är på topp och är ett alternativt spikförslag här. 3 Midgetonamission var lite seg och tog sig inte förbi andra ekipaget senast. Är dock bra iordning och ska med på kupongen. 7 See You Soon är jämn och står ofta för bra prestationer. Kan gå. 14 The Pope och 1 Black Pepper ska med om man väljer att ta med flera hästar. 

V64-4 

4 Sir Macken kommer med två raka vinster, men går upp i vikt till det här loppet. Därför väljer jag att gå emot och jag vill ha med 7 Last Reference som faktiskt aldrig har förlorat på Göteborg. Nu blir det dessutom gräs igen, vilket är bra. 9 Queen Of Skara är riktigt snabb ut och borde kunna ta hand om ledningen här. Då hon gillar distansen borde det kunna räcka hela vägen in. 10 Chilterns går ner i klass här och är gynnad av distansen. 

V64-5 

Kopparmärralöpningen med 166.000 kronor i samlad prissumma och det är inga duvungar här. Fint lopp där danska 6 Silverstone är favorit. Hon har vunnit både Dansk och Norska oaks. Silverstone slog faktiskt mitt andra segerbud, 5 Neau Nuage i oaks förra året. Silverstones årsdebut var riktigt bra och hon borde gått framåt med loppet i kroppen. Dessutom har hon sån stor viktskillnad mot motbudet. Jag väljer att spika här. 

V64-6

Vi avslutar med ett öppet lopp där många hästar kan vinna. Jag vill betala för en hel del här men jag gillar framförallt 6 Archers Ignite som är riktigt snabb ut och borde komma till ledningen rätt enkelt. 9 Silky Road har gått bra i Göteborg men behöver lite klaff på vägen för att vinna. 5 Stenidhar gått ner i handicap och viktlättnaden gör att han måste med.8 Madi Banja fick gå tufft senast men det här är en hård valack och borde klara att vara med där framme här, även han får tre kilos viktlättnad. Har ni råd så strecka på så mycket det går i det här löpet. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips