GS75-tips: Favorithästen går mot tredje raka

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i den tredje avdelningen. Jag själv är på plats för att kolla in stjärnan! Det ser kanske lite väl favoritbetonat ut den här omgången. Men på min nya exklusiva lapp siktar vi på att fälla några av favoriterna och jobba in en fin slant. 

GS75-1

Vi startar omgången med ett snabblopp. Klar favorit just nu är Örjan Kihlström med snabbfotade 1 Missle Hill. Fick ett perfekt utgångsläge den här gången och borde hitta till ledningen i ett tidigt skede. Fick en tung resa initialt på Rättvik senast och spurtade sedan in till tredjepriset. Motståndet är lite sämre än senast och hästen har nog mått bra med det loppet i kroppen. Tycker det är svårt att hitta någon annan som känns rolig. Det skulle isåfall vara 8 From The Mine som har gjort en riktigt fin vår och försommar på travbanorna. Fick dock bricka åtta här och kommer få göra det den tuffa vägen. 

GS75-2

Riktigt fin kallblodslopp med 100.000 kronor i förstapris. 2 Dunungen är klar favorit och det vankas skoryck. Har 5 Bato Tösen som den främste utmanaren utvändigt om sig. Jag tycker dock inte det är samma tryck henne i år jämfört med förra säsongen. Finns en hel del roliga streck att gardera med. 5 Bato Tösen har fått två lopp innanför västen efter ett långt tävlingsuppehåll. Svek senast men kommer med all sannolikhet vara bättre nu. 1 Rappterna stod för en stark prestation senast på Jarlsberg. 8 Nordsjö Anna fick ett krånligt startspår, fick dock stryk av både 2 Dunungen och 5 Bato Tösen ifjol. 4 Minemaj har varit bättre på slutet. Höll bra somtvåa efter en tung resa senast. 

GS75-3

Finns bara en häst på banan i det här loppet. 2 Xanthis Harvey är en fruktansvärt bra häst som har gjort två starter i karriären. Båda har slutat med segrar. Vann med ett ton kvar i linorna senast på Gävle och har tagit loppet riktigt bra. Spik! 

GS75-4

Sleipners Fyraåringslopp med 100.000 kronor till vinnaren. Öystein Tjomsland kommer med 5 Holter Odin som var riktigt bra förra säsongen. Slutade bland annat tåva i Norska Kallblodskriteret. Hästen tål att göra mycket av grovjobb själv. Segrarna har uteblivit i år, men han gjorde ett riktigt bra lopp utvändigt om Brenne Odin på Bollnäs senast. Normalt sett är det en riktigt bra chans, vill man gå emot gillar jag stallkamraten 1 Tangen Ove som besitter en del kapacitet. Har dock inte startat i år och kanske behöver loppet i kroppen. 3 Holms Herkules är riktigt snabb från start och sitter nog i ledningen rätt tidigt här. Fick bestämma i ledningen senast, men stumnade helt. Dellenit hann ikapp och ekipagen fick dela på segern. 10 Dellinit hann som sagt ikapp Holms Herkules senast tycker jag är roligare, trots sämre spår. Verkar dessutom trivas med Mats E Djuse i vagnen. 4 Trönö Blixten får en ''bajk'' på sig för första gången och har varit helt okej på slutet. Har bra spår här och ger utrustningsändringen effekt och hästen får ett fint lopp kan det gå. Just nu endast streckad på 3 %. 

GS75-5

Återigen ett kallblodslopp i Järsvöfaks Minne med 150.000 kronor i förstapris.Lite jämnspelat och många hästar som kan vinna. Favorit är 8 Oppgårdsdrängen som verkligen har imponerat. Är dessutom snabbaste hästen i fältet. Fick dock ett lurigt läge och är värd att gå emot. 1 Kalmar var riktigt bra på V75 senast och fick gå på tidigt i tredjespår men höll ändå hela vägen in i mål. Spår ett är inte fel och kan definitivt utmana favoriten. 4 Solhöjdens Drake besitter kapacitet och har gjort det helt okej i år med tre raka tredjeplatser. Intressant med Kihlström i sulkyn. 6 Alfa Lina stod för en fin prestation näst senast på Östersund, strular det för favoriterna är hon där framme. Gillade även intrycket på 7 Blixten senast. Framskorna rycks och ''bajken'' hängs på igen. Roligt drag. 

GS75-6

Sleipners Elitlopp över distansen 1640 meter. 11 Bellfaks är favorit från bricka elva. Har många hästar att runda och även om han gick riktigt bra senast vill jag gardera med 4 Philip Ess som var riktigt stark senast på Dannero där han slutade tvåa. 5 Smedheims Solan gör det bra hela tiden och ska med på kupongen. 10 Åsruds Vilja fick också bakspår, men besitter likt Bellfaks en hög kapacitet och måste med. Distansen är utmärkt för 6 B.W Sture som var okej i Finland senast.


GS75-7

Avslutar med ännu ett kallblodslopp! Storfavorit är 1 Grude Tilla som gör bra lopp hela tiden. Spurtade friskt till andrapriset på 22,6 sista 1000 metrarna. Vill ha med lite fler hästar här och streckar 3 Tekno Lynet som får Ulf Ohlsson i vagnen. Jag vill även ha med 4 SK's Ariel som kommer från en seger senast. 10 Gott Klirr var uppe på den nya travbanan i Trondheim senast och fullföljde gott till andrapriset. Tar med loppet den 18/5. Kan formen vara där igen är han inte borta. Örjan Kihlström fick ordning på 11 Lome Storm för tre starter senast då han höll bra till tredjepriset. Kihlström i vagnen igen och är rolig till procenten. Gillade även intrycket på stallkamraten 13 Buska Blyg senast. Riktigt stark, men slagen över upploppet trots tuffaste loppet. Gillar också kusken och med lite tur är han långt framme.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips