GS75-tips: Favorithästen går mot tredje raka

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i den tredje avdelningen. Jag själv är på plats för att kolla in stjärnan! Det ser kanske lite väl favoritbetonat ut den här omgången. Men på min nya exklusiva lapp siktar vi på att fälla några av favoriterna och jobba in en fin slant. 

GS75-1

Vi startar omgången med ett snabblopp. Klar favorit just nu är Örjan Kihlström med snabbfotade 1 Missle Hill. Fick ett perfekt utgångsläge den här gången och borde hitta till ledningen i ett tidigt skede. Fick en tung resa initialt på Rättvik senast och spurtade sedan in till tredjepriset. Motståndet är lite sämre än senast och hästen har nog mått bra med det loppet i kroppen. Tycker det är svårt att hitta någon annan som känns rolig. Det skulle isåfall vara 8 From The Mine som har gjort en riktigt fin vår och försommar på travbanorna. Fick dock bricka åtta här och kommer få göra det den tuffa vägen. 

GS75-2

Riktigt fin kallblodslopp med 100.000 kronor i förstapris. 2 Dunungen är klar favorit och det vankas skoryck. Har 5 Bato Tösen som den främste utmanaren utvändigt om sig. Jag tycker dock inte det är samma tryck henne i år jämfört med förra säsongen. Finns en hel del roliga streck att gardera med. 5 Bato Tösen har fått två lopp innanför västen efter ett långt tävlingsuppehåll. Svek senast men kommer med all sannolikhet vara bättre nu. 1 Rappterna stod för en stark prestation senast på Jarlsberg. 8 Nordsjö Anna fick ett krånligt startspår, fick dock stryk av både 2 Dunungen och 5 Bato Tösen ifjol. 4 Minemaj har varit bättre på slutet. Höll bra somtvåa efter en tung resa senast. 

GS75-3

Finns bara en häst på banan i det här loppet. 2 Xanthis Harvey är en fruktansvärt bra häst som har gjort två starter i karriären. Båda har slutat med segrar. Vann med ett ton kvar i linorna senast på Gävle och har tagit loppet riktigt bra. Spik! 

GS75-4

Sleipners Fyraåringslopp med 100.000 kronor till vinnaren. Öystein Tjomsland kommer med 5 Holter Odin som var riktigt bra förra säsongen. Slutade bland annat tåva i Norska Kallblodskriteret. Hästen tål att göra mycket av grovjobb själv. Segrarna har uteblivit i år, men han gjorde ett riktigt bra lopp utvändigt om Brenne Odin på Bollnäs senast. Normalt sett är det en riktigt bra chans, vill man gå emot gillar jag stallkamraten 1 Tangen Ove som besitter en del kapacitet. Har dock inte startat i år och kanske behöver loppet i kroppen. 3 Holms Herkules är riktigt snabb från start och sitter nog i ledningen rätt tidigt här. Fick bestämma i ledningen senast, men stumnade helt. Dellenit hann ikapp och ekipagen fick dela på segern. 10 Dellinit hann som sagt ikapp Holms Herkules senast tycker jag är roligare, trots sämre spår. Verkar dessutom trivas med Mats E Djuse i vagnen. 4 Trönö Blixten får en ''bajk'' på sig för första gången och har varit helt okej på slutet. Har bra spår här och ger utrustningsändringen effekt och hästen får ett fint lopp kan det gå. Just nu endast streckad på 3 %. 

GS75-5

Återigen ett kallblodslopp i Järsvöfaks Minne med 150.000 kronor i förstapris.Lite jämnspelat och många hästar som kan vinna. Favorit är 8 Oppgårdsdrängen som verkligen har imponerat. Är dessutom snabbaste hästen i fältet. Fick dock ett lurigt läge och är värd att gå emot. 1 Kalmar var riktigt bra på V75 senast och fick gå på tidigt i tredjespår men höll ändå hela vägen in i mål. Spår ett är inte fel och kan definitivt utmana favoriten. 4 Solhöjdens Drake besitter kapacitet och har gjort det helt okej i år med tre raka tredjeplatser. Intressant med Kihlström i sulkyn. 6 Alfa Lina stod för en fin prestation näst senast på Östersund, strular det för favoriterna är hon där framme. Gillade även intrycket på 7 Blixten senast. Framskorna rycks och ''bajken'' hängs på igen. Roligt drag. 

GS75-6

Sleipners Elitlopp över distansen 1640 meter. 11 Bellfaks är favorit från bricka elva. Har många hästar att runda och även om han gick riktigt bra senast vill jag gardera med 4 Philip Ess som var riktigt stark senast på Dannero där han slutade tvåa. 5 Smedheims Solan gör det bra hela tiden och ska med på kupongen. 10 Åsruds Vilja fick också bakspår, men besitter likt Bellfaks en hög kapacitet och måste med. Distansen är utmärkt för 6 B.W Sture som var okej i Finland senast.


GS75-7

Avslutar med ännu ett kallblodslopp! Storfavorit är 1 Grude Tilla som gör bra lopp hela tiden. Spurtade friskt till andrapriset på 22,6 sista 1000 metrarna. Vill ha med lite fler hästar här och streckar 3 Tekno Lynet som får Ulf Ohlsson i vagnen. Jag vill även ha med 4 SK's Ariel som kommer från en seger senast. 10 Gott Klirr var uppe på den nya travbanan i Trondheim senast och fullföljde gott till andrapriset. Tar med loppet den 18/5. Kan formen vara där igen är han inte borta. Örjan Kihlström fick ordning på 11 Lome Storm för tre starter senast då han höll bra till tredjepriset. Kihlström i vagnen igen och är rolig till procenten. Gillade även intrycket på stallkamraten 13 Buska Blyg senast. Riktigt stark, men slagen över upploppet trots tuffaste loppet. Gillar också kusken och med lite tur är han långt framme.


Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips