• Hem
  • Simon Hagen
  • DD-tips: Bajken åker på och Djuse i vagnen! Jag singelstreckar..

DD-tips: Bajken åker på och Djuse i vagnen! Jag singelstreckar..

DD-1 

Kvällens dubbelomgång inleds på Åbytravet där jag har ett drag i form utav 2 Västerboonthenews som har lottats till ett bra startspår i ett riktigt tunnt gäng. Hästen gjorde ett positivt intryck senast på Mantorp och som sagt lär det blir en fin resa i ryggar här. 

Favorit i loppet är 3 Staro Leonardo som har störst chans att vinna. Vi behöver dock en mindre spelad häst här och jag väljer därmed att gå på Västerboonthenews som lär få ett bra lopp i rygg. 

 Conrad Lugauer selar ut 3 Sandsjöns Enzo som stod för en fantastisk prestation på Färjestad i somras. Efter den starten har det gått sådär, men en vintervila på 2,5 månad i kroppen kanske har gjort honom väl? Nåväl ingen häst jag kanske går på men tar med honom på dubbeln i ett ett tunnt gäng.

DD-2

Ett öppet lopp där många hästar har chans att vinna men jag har fattat tyckte för 5 Baula. Hästen är riktigt snabb från start och har gjort jämna prestationer hela tiden och en seger borde vänta runt hörnet. 

Jag tycker att det är kuskplus i och med att duktige Magnus A Djuse sitter i vangnen.. Dessutom slänger man på en amerikansk vagn för första gången, vilket brukar ge hästarna en bra boost. Spårar väl bara runt om här? 

Jag inväntar även fasta oddsen för att eventuellt hugga ett spel på 5 Buala. Så fort oddset släpps återkommer jag med en spelrek. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips