Bucks to Burn med lopp i kroppen

Bucks to Burn med lopp i kroppen

Bucks To Burn på kolstybben om drygt en timme! Såg riktigt fin ut senast, trots att han var lite seg i kroppen vilket är förklarligt då han inte tävlat sedan september förra året.  Det är även en väldigt flegmatisk häst så han borde passa på Vincennes. Han står bra inne i loppet och med senaste loppet i kroppen har han gått framåt enligt tränaren själv. 

I loppet ser vi andra bekanta svenska hästar, bland annat Adrian Kolgjinis Partizan Face och från stall Goop ser vi Shorthanded Jag, Västerbo Hard Cash, Tellmeastory. Johan Untersteiner har med J-H Mannerheim i loppet med 210.000 kronor till vinnaren. 

Splelar alltså Bucks To Burn till 2.50 hos NordicBet. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips