Speltips Dagens Dubbel: högt odds på en stenklar

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en fullständig V86-analys.


Däremot ska jag bjuda på ett riktigt fint Dagens Dubbel-tips, såhär i god tid innan jul. Förstår att de glädjeodds som presenteras på ATG:s hemsida just nu, med stor sannolikhet kommer att sjunka en hel del under morgondagen. Men i förhållande till spelvärdet kan det ändå vara klokt att satsa en liten slant på duon 3 ECHELON i DD-1 tillsammans med 6 GANDHI BOKO, rakt av mot 2 POWERBANK i DD-2. De två förstnämnda står inför perfekta förutsättningar med framspår bakom startbilen över sprinterdistans, på Åby där dubbla open stretch-spår väntar. Båda har dessutom visat god form på slutet med rykande vassa avslutningar! Att de även startar snabbt vid laddning har vi sett vid ett flertal tillfällen förut..

I den andra DD-avdelningen luktar det körning initialt mellan flera ekipage. Det passar favoriten 2 POWERBANK helt perfekt. Som även tål att göra en del grovjobb själv, om så krävs. Vilket han verkligen visade vid den senaste starten, när han övertygade stort vid seger trots en tuff resa. Kort distans och framspår på en formhäst även här bådar definitivt gott! 

Kombinationen 3-2 ger just nu 16,86 i odds och kombinationen 6-2 ger 51,97. Skulle oddsen sjunka alldeles för mycket under kvällen, kan det vara spännande att testa hos Bet365 istället. Uppdaterar med deras fasta odds så fort de dyker upp på sajten! 

Uppdatering onsdag kl.13:30

Tyvärr har 6 GANDHI BOKO i DD-1 tvingats lämna återbud. Innebär dock att 3 ECHELON bör ha betydligt bättre vinstchans. Det fasta oddset på denna, raka dubbel är fjorton gånger pengar. Stort lycka till ni som ryggar!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips