TIDIGA V86: Stona utmärker sig

Landets två storbanor Solvalla och Åby håller i nästa onsdags V86-omgång. Fyra av de åtta loppen är stolopp. Vi har redan kollat in kvällen!

V86-1

Det blev helt fel resa för 1 Bold Request senast på Åby från utvändigt ledaren och där fyraåringen tröttande till slut. Nu är det perfekt här med spår 1 där hingsten kommer få trava på innerspåret hela vägen. 
Även fast de från tillägget är starka så tror jag ändå Bold Request kan stå emot.

5 Rossi Garline tror jag kommer göra ett topplopp den här gången och som får springa barfota runt om vilket han inte gjort på fem starter. 6 Easy Cash har fått två lopp hos stall Eklundh och som trivs över stayerdistans. Läge nu!?

  V86-2

  Mitt tips i loppet läggs på 6 John King Boko som visat upp en närmast kraftfull sida av sig denna hösten med tre raka segrar. Att han har spår utvändigt om 3 Conrads Diderot men framförallt 5 Corazon de B. är givetvis intressant för loppet, men jag tror sexåringen bara är bäst.

  Corazon de B. är den jag håller som främsta utmanaren och det har varit imponerande hur han sett ut på slutet. Nu siktas han springa i jänkarvagn för första gången!
  8 Kinky Boots
   ströks för halsinfektion 1 oktober och har nu inte startat på över en månad. Lägg därtill spår 8 - jag tror Kinky Boots får svårt.

  V86-3

  1 Icebreaker Sisu känns väldigt aktuell i V86-3 som alltid med Gustav Johansson i sulkyn men tveksamt om de lyckas försvara innerspåret från 2 Walking The Wire. Just Walking The Wire gjorde ett av karriärens bästa lopp senast bakom Isco Am!

  5 Love Keeper hängde inte riktigt med i tempoökningen senast men kunde senare över upploppet slå till med vass avslutning. 
  Jag tror det här kommer bli ett lopp i högt tempo som därför kan bjuda på en oväntad vinnare till slut?

  V86-4

  Jag förväntar mig ändå att Jorma Kontio med lätthet kommer ha koll på innern på Solvalla och med 1 Happy Go Pepper tycker jag det här ser mycket bra ut. 
  Stoet har stor chans att reda ut det här hela vägen runt om.

  De som räknas bakom henne vid gardering tycker jag är 14 Best In Show As och 7 Thelma M.M..
  I övrigt ska det bli jätteintressant att se 8 Samaritana som årsdebuterar! Fungerade inte alls ifjol men imponerade rejält som treåring. Hoppas hon hittar upp till topparna sina.

  V86-5

  4 Cassiopea Font har starkast segerchans i detta stoloppet där tränare Rick Ebbinge åter sköter tömmarna. Stoet har tagit två starka segrar från ledningen på slutet och känns svår att ta en längd på härifrån.

  Det skulle vara ifall 1 Delayed lyckas svara ut vilket jag dock inte ser som troligt med hennes aktion. Den jag håller som främst emot spikförslaget är 5 Fossens Wilma.
  6 Girl Happy E.P.
  Sverige-debuterade senast och blev hopplöst fast och gick i mål med allt sparat. 
  11 Molly Vici
  hoppas gärna det blir bra fart på tillställningen. Satt tidigt instängd senast på Solvalla men hittade ut till slut och gick en rejäl avslutning - se upp!

   V86-6

   De som visat bäst framfart i mina ögon i loppet har båda lottats i bakspår i form av främst 10 Madagascar men även 11 Miru Boko - därtill har vi 9 Byron Face med som jag tror snart tar karriärens första seger.

   Stallkamraten till Byron Face, 1 Tequila Trot, blir intressant från innerspåret och ska bli spännande se vad Ulf Ohlsson kan uträtta bakom 6 Superior Bro som i karriärens sju starter körts av tränaren Markus B Svedberg.

    V86-7 

    Fredrik Persson har fått riktigt bra fart på 6 Duchesse W.F. den här säsongen och hon såg ju riktigt fin ut på Halmstad senast. 
    Felfri 12 Honesty väntar jag mig mycket av bakom och som siktas springa barfota runt om.

    En hel del bakom att se upp för så klart; framförallt 13 Italy Mearas.

    V86-8

    6 A Girl Has No Name blev något fast i rygg ute i tredjespår senast och först över upploppet fick hon fritt och avslutade väldigt bra. Betydligt enklare gäng emot den här gången och jag tror hon är svårslagen!

    2 Succession är den som utmanar från ett perfekt läge bakom bilen och som i sina två senaste starter äntligen fått det att lossna ordentligt.
    9 Primadonna Tile
    är missgynnad av bakspåret men annars i toppform för dagen.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips