Snedvridna odds i denna H2H » 2 juli | NiklasL - Travstugan.se

Snedvridna odds i denna H2H

I lopp 8 tilika V75-2 tycker jag mig ha hittat en Head 2 Head mellan 2 hästar där oddset är snedvridet mot min bedömning. Det handlar om Nr 1 Brake Cooling och Nr 7 King Of Everything. Brake Cooling är stsrtsnabb och kommer initialt att hålla ut övriga, Jorma är dessutom inte blyg och brukar kunna få bra snurr på hästarna från start. Därefter måste planen vara att släppa till någon av de mer betrodda hästarna (3 Osterc 4 Guzz Mearas 5 Upset face) favorit på att det är Nr 3 Osterc som tar över täten, därifrån blir det en gynnsam resa för Nr 1 Brake Cooling som får lifta med till en fin plats, kanske räcker det hela vägen till final? Nr 7 King Of Everything har lottats till sämsta tänkbara utgångsläge och är ingen raket från start, således lär det bli i princip sista par utvändigt och kommer behöva göra en hel del i spåren. Oddset på förhand säger klar favorit på King Of Everything att vara före Brake Cooling i mål men med tanke på min analys så tycker jag det minst skall vara 50/50, kanske rentav liten favorit för Nr 1 Brake Cooling. 

Stort lycka till vid rygg på spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips