Mina tankar inför V86 Express Solvalla/Åby » 4 sep. | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • Mina tankar inför V86 Express Solvalla/Åby

Mina tankar inför V86 Express Solvalla/Åby

Dags för en ny vecka av V86 Xpress som denna vecka saxas mellan Solvalla och Åby. Vädret i Stockholm skall vara fint med uppehåll och en del moln, dock uppehåll. På Åby däremot är de cyklop och simfötter på, uppemot 30mm regn är inget man skojar bort. Med tanke på det kan det vara värt att sprida strecken på Åby och gå kort på Solvalla eftersom banans egenskaper kan bli såväl krävande som tungt innespår osv. Således kommer mina spikar på dagens analys hamna på Solvalla.

Omgångens bästa spik

I nuläget tycker jag omgångens bästa och framförallt mest spelvärda spik kommer i V86-8 och jag kommer gå på Nr 9 Une Etoile Gar från stall Nurmos. Detta är en dam som nyligen bytt regi och för 4 starter sedan vann hon faktiskt motsvarande försök till Sweden Cup i Norge. Då slog hon av bla Michelangelo Ås Tango Negro med mera. Väl i finalen blev hon trött men de är inte av lika stor vikt om ni frågar mig. Jämför man motståndet mot damerna hon möter idag så går hon ner i klass. Spår 9 på 1600 behöver inte vara fel då man kommer få en fin resa i andra spår med startrygg på Storfavoriten nr 2 Ultimaluna Grif. Jag tycker dock denna häst är lite överskattad, ojämn i prestationerna och dessutom luktar det körning från start här. Håller man bara farten uppe här och de inte blir något krypcasino så tycker jag att min spik ska ha en fin chans att spurta ner samtliga över upploppet, 15% just nu är fin läsning!

Vill du även testa lyckan på ett vinnarspel får du just nu 3,00 i fast odds hos Unibet här

Lopp #10 och körs kl.21:48 på Solvalla.

Omgångens kortlopp

Jag tycker V86-4 är en ren duell mellan nr 1 Zeta Wise As och nr 6 Vivacious Allie. Jag bygger detta på att 1 tar ledning och 6 antingen andra utvändigt eller kanske rentav dödens? Därefter lär loppet vara låst och jag tror helt enkelt de står mellan dessa, övriga gör sig inte besvär. Frågetecknet är om Zeta Wise As klarar att stå emot över medeldistans som de är idag. Nej måla i 2 streck och gå vidare!

Omgångens "helgardering"

Jag har inte råd att ta alla hästar idag men V86-7 är ett lopp med spårtrappa och 15 ston. Som jag nämnde tidigare så är det risk för rejält regnväder och det kan ställa till det rejält. Proppen är skriven som sådan att de skiljer enbart 175000 mellan den som tjänat minst och mest. Således kan det bli långt fram och fältet är orutinerat. Intressant info på Nr 7 Betting Queen till 2% samt även spännande start av Nr 12 Bring Me Happy (5%) glöm inte dessa!

Detta är mitt systemförslag för Niklas tyngst som kostar 75kr/andel och det finns 25 andelar till salu, därefter stängt! Beroende på info osv kan systemet komma att ändras. Stort lycka till med ert spel och njut av trevlig travsport!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips