Han tar inte in 20 meter denna gången heller! » 3 aug. | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • Han tar inte in 20 meter denna gången heller!

Han tar inte in 20 meter denna gången heller!

V75-7 tillika sommartravets final är ett lopp över 2640 meter volt med dubbla tillägg. Jag har fastnat för ett H2H spel mellan Sir Henry P.Hill och Muscle Hustle där jag kommer förespråka spel på den förstnämnda.

För de första blir jag inte riktigt klok på Muscle Hustle, denna herre har dummat sig mest hela tiden senaste tiden, alternativt underpresterat. För 4 starter sedan var han ute i ganska liknade situation på Bergsåker, stod då 20 meter bakom en okej häst, New Joker, men var 5 längder bakom i mål, alltså mer än 20 meter. Vid denna start var han absolut ingen raket från start och tappade dessutom mark inledningsvis. För 3 starter sedan var han även där ute i voltstartlopp med liknande upplägg, även där imponerade han inte och landade in på en 5:e plats. Sist vart de galopp i inledningen så således är formen högst tveksam, framförallt vad de gäller voltstart med tillägg men även rent allmänt.

Sir Henry P.Hill har en annan formkurva, detta är en häst som gillar lång distans och har inga problem med voltstart. Under Elitloppshelgen var denna herre ute i ett långlopp med liknande förutsättningar men stod då längst bak med 40 meters tillägg, således har han inga problem att göra del själv och gå i spåren. Springspår på 20 här passar bra och jag tror man kommer få en fin resa.

Sammanfattningsvis så tror jag detta är en mycket bra chans att Sir Henry P.Hill är före Muscle Hustle i mål. Muscle har inte imponerat när han står bakom hästar och tar nästan ingenting på framförvarande ekipage med dessa förutsättningar, denna gång står han längst bak och skall alltså runda många hästar för att komma i närkamp med Sir Henry P.Hill och sett till de senaste prestationerna anser jag de som låg chans. Oddset indikerar att detta skall vara en slantsingling men jag tycker Sir Henry skall vara klar favorit att vara först i mål av dessa. Lycka till vid rygg!Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips