V86 tips: Vi går ut stenhårt med två spikar!

  Bjerke och Solvalla delar på värdskapet för veckans V86 omgång och kvällen till ära erbjuder jag tre unika andelar där det är först till kvarn som gäller, länk till dessa finner ni här nedan.

  Gävles Guldgruva 400kr/andel

  Karlssons Bomb 250kr/andel

  Karlssons Luring 80kr/andel

  Omgångens bästa spik, V86-2

  2 Imhatra Am har visat att hon tillhör de bättre i kullen och går nu ner i klass ganska mycket. Ett perfekt utgångsläge gör att jag spikar utan att tveka. Har visat att hon kan öppna bra på svensk mark och även om någon är snabbare första biten så tror jag Mats E Djuse kör till i ett tidigt skede och får överta och från ledning så blir hon inte lätt att plocka ner, klassen högre än övriga.

  Omgångens kompletterande spik, V86-1

  7 Skate Trix är en en ny talang ifrån stall Hamre som möter som möter lämpligt motstånd. Kommer med två raka segrar i fin stil. Blir ingen ledning här, men jag tror det kan bli lite körning som kommer gynna min vinnare. Tror Hamres fina Trixton avkomma kan vinna detta från dödens.

  Omgångens luring, V86-8

  2 Kabor Boko inledde karriären stålande med tre raka segrar men har vart lite kantig i stilen stundtals. Kaonon läge för att nå ledningen här och då blir det inte enkelt att fånga in Björn Goop i avslutninge, klar första häst och ett spikförslag på dagens dubbel.


  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube