V86 tips: Spikförslag och drag till kvällens V86 omgång » 18 nov. |…

V86 tips: Spikförslag och drag till kvällens V86 omgång

Denna vecka är det Bergsåker och Solvalla som är värd för veckans V86 omgång, en rolig omgång där ett mycket fint montèlopp får plats på det stora streckspelet. Det är även en speciell omgång då min delägda häst Nobel Amok är ute, han avslutade bra senast trots att travet inte stämde helt hundra. Denna gång är läget mycket bra men motståndet är mycket tuffare än senast. Kan vara ett platsbud med en bra resa. 

Som vanligt när det vankas V86 så är samtliga andelar öppna, länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva 800kr/andel

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V86-8 

8 Behind Bars kommer med fem raka för Johan Untersteiner. Har siktats mot detta lopp och står perfekt inne på pengarna. Läget är såklart inte det bästa men jag tror hästen är huvudet högre än sina konkurrenter och jag väljer att spika i avslutningen. 

Omgångens kompletterande spik, V86-1

1 Mr Mah Can har vart lite ut av en favorit hos mig sedan debuten. Har vart ifrån ett tag men träningsrapporterna är goda. Läget är perfekt och hästen är startsnabb. Visst att han kan bli lite het bakom bilen men håller han sig lugn så tror jag detta är en passande uppgift och jag väljer att spika i ett annars öppet lopp. 

Omgångens garderingslopp, V86-2

Ett vidöppet amatörlopp och visst höjer sig 5 Viking Preacher en aning från mängden men han är inte helt att lita på. Mitt tips är att gardera på rejält här då jag tror det kan bli en del körning också. Fina hästar som 8 Findus M., 11 Wind Knight och 12 Nika är totalt ospelade till exempel.

Omgångens lås, V86-4

6 Armstrong Louis blir stor favorit och värdet bakom är såklart stort. Däremot så tycker jag inte det är så många andra hästar som sticker ut och jag väljer att låsa loppet på tidigare nämnda och 9 Iceland Radio som ska tävla barfota runt om och 10 Zodiac Dany Grif som gör debut för Björn Goop. 

Omgångens luring, V86-5

5 Smedheim Solan verkar bli riktigt bortglömd idag vilket är konstigt med tanke på intrycket senast då han hade gott om krafter kvar. Endast streckad på 6% och får ses som en fynd då det är frågetecken på flertalet motståndare. 


Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt. Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips