V86 tips: Spikarna hittar vi på Solvalla!

Bergsåker och Solvalla delar på värdskapet för kvällen V86 omgång, en spelmässigt intressant omgång där nästan alla lopp är fulla. Omgången är dessutom kryddad med en smaskig jackpot som självklart gör omgången ännu mera intressant. Dagens spikförslag hittar vi på Solvalla, mer om det nedan. Kommer erbjuda ett flertal till system till kvällens omgång, länk till dessa finner ni här nedan.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Hagen o Karlsson V86-BOMB 115kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V86-6

1 Eireann har endast gjort två starter i livet men jag har verkligen gillat vad jag har sett. Vann från spets i debuten och senast avgjorde hon mycket enkelt tillslut. Spår ett kan vara lite lurigt men jag  skulle inte bli förvånad om körande Örjan Kihlström lyckas hålla upp ledningen alternativt hitta ut i ett andraspår för att överta i ett senare skede. Trots att det är ett gäng orutinerade hästar med så tror jag denna fina Maharjah dotter är huvudet högre än sina konkurrenter.

Omgångens kompletterande spik, V86-8

Omgångens kompletterande spik finner vi dagens sista lopp inom V86-spelet. Fint stammade 5 Imhatra AM har jag följt enda sen debuten på svensk mark och jag har sen dag ett gillat det jag har sett. Visst blev jag något besviken senast i kvalen till Drottningens pokal, men det var ett tufft försök och från ett lurigt bakspår så gick hon ändå okej tillslut. Bättre utgångsläge denna och motståndet känns aningen lättare även fast det inte är några duvungar emot nu heller. Öppnar skapligt bakom bilen utan att vara någon riktig blixt så blir ingen ledning första biten men när körande Magnus E Djuse glider fram så tror jag inte det finns någon invändigt som vill svara.

Omgångens garderingslopp, V86-7

4 Real Scotch är en klassig typ som avslutade fjolåret på topp med fyra raka segrar. Nu är det årsdebut och till 64% känns det givet att gå emot. Det kryllar av ospelade hästar där bakom här kommer jag gardera brett. Mitt tips är att gardera så långt plånboken tillåter men framförallt missa inte 9 Västerbo Victorius som är med och hugger där framme i mer eller mindre varje start, endast 4% i skrivande stund.


Omgångens lås, V86-1

Omgångens inleds med en fint kallblodslopp där jag tycker mig ha hittat ett fint lås i spetshästen samt hästen som enligt mig besitter den högsta kapaciteten. 1 Ängsbrage är startsnabb och är min spetsfavorit i loppet, höll undan från ledningen sist och ska absolut räknas här också. Jag dubblar dock systemet med Gunnar Melanders fina 5 Tekno Lynet som nu har årsdebuten avklarad och som säkert har gått fram med det loppet i kroppen. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips